IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Haber Arşivi (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/)
-   -   Fatih'te Gaspçı Tarafından Bıçaklanan Kişi Öldü (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/793489-fatihte-gaspci-tarafindan-bicaklanan-kisi-oldu.html)

UzmaN 25 Nisan 2018 09:23

Fatih'te Gaspçı Tarafından Bıçaklanan Kişi Öldü
 
Fatih'te park ettiği otomobilini gasbetmeye çalışan saldırgan tarafından göğsünden bıçaklanan adam, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Molla Gürani Mahallesi Oğuzhan Caddesi'nde meydana gelen olayda, Ahmet Eren (42) otomobilini park ettiği sırada bir kişi tarafından önü kesildi. Bu sırada aracını gasbetmeye çalıştığı öne sürülen şüpheli ile yaşadığı boğuşmada göğsünden bıçaklanan Eren, ağır yaralandı. Saldırgan ise olay yerinden kaçtı.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

KURTARILAMADI

Durumu fark eden çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Ahmet Eren, müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

YAKALAMA ÇALIŞMASI BAŞLATILDI


Polis ekipleri ise otomobilin çevresine güvenlik şeridi çekerek inceleme yaptı. Kaçan saldırganın eşkalini belirlemek amacıyla çevredeki iş yerlerinin güvenlik kameraları görüntülerini de inceleyen polis, bu kişinin yakalanması için çalışma başlattı.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 01:28.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net