IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Haber Arşivi (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/)
-   -   Uyuşturucu Arayan Polis Suikast Silahı Buldu (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/793490-uyusturucu-arayan-polis-suikast-silahi-buldu.html)

UzmaN 25 Nisan 2018 09:24

Uyuşturucu Arayan Polis Suikast Silahı Buldu
 
İstanbul polisi 40 ayrı noktaya eş zamanlı uyuşturucu operasyonu düzenledi. Bir evde uyuşturucunun yanı sıra suikast silahı olarak bilinen Glock marka tabanca ele geçirildi.

İstanbul Narkotik polisi, aralarında Bahçelievler ve Fatih'in bulunduğu bir çok ilçede uyuşturucu satıcılarına yönelik eş zamanlı operasyon yaptı. Yapılan operasyonda bir miktar uyuşturucu madde ve suikast silahı olarak bilinen Glock marka tabanca ele geçirildi.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

40 ADRESE EŞ ZAMANLI OPERASYON

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri sokak satıcılarına yönelik 40 adrese eş zamanlı operasyon yaptı. Özel Harekat Timleri ve polis helikopterinin de destek verdiği operasyonda çok sayıda kişi gözaltına alındı.

1 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI


Narkotik Polisinin girdiği adreslerden biri de Fatih ilçesi Cibali Mahallesi'ndeki Araplar Sokaktı. 3 katlı binanın çatı katına giren polis ekipleri evde yaptıkları aramalarda suikast silahı olarak bilinen Glock marka tabanca, tabancaya ait fişekler ve bir adet pompalı tüfek ele geçirdi. Evde bulunan bir kişi gözaltına alındı.

BuYuCu 25 Nisan 2018 17:19

Cevap: Uyuşturucu Arayan Polis Suikast Silahı Buldu
 
Silah dan 10 ay hapis 500 para cezası alir ama ilk dosyasi ise ancak uyusturucudan 16 seneden yargılanır. malum son yasa ıle uyusturucu terör dosyasına alindı.

Apı yuttun babus


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 17:11.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net