IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 20 Mayıs 2018, 21:28   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Yaşlı Kadını Boğazını Keserek Acımasızca Öldürdü




Kahramanmaraş'ta boğazı kesilerek vahşice öldürülen Nezihe Temel'in katil zanlısının, torunun arkadaşı olduğu ortaya çıktı. Katil zanlısı ifadesinde, 'pişmanım' dedi.


Kahramanmaraş'ta boğazı kesilerek öldürülen Nezihe Temel'in (79) katil zanlısının, torununun cezaevinden arkadaşı Uğur Alp Düzdoğan (24) olduğu ortaya çıktı. Temel'in yüzüğü ile küpelerini de alan ve yaşlı kadının kendisine kahvaltı hazırladığını da belirten Düzdoğan, "Kahvaltı malzemelerini mutfağa götürürken kadına yumruk atıp yere düşürdükten sonra boğazını kestim" dediği belirtildi.

GÜVENLİK KAMERALARI TARAFINDAN YAKALANDI

Kayabaşı Mahallesi'nde 30'uncu sokaktaki müstakil evinde oturan Nezihe Belen, geçen Cuma günü evinde boğazı kesilerek öldürüldü, cesedi ise torunun gelini tarafından bulundu. Polisin olay yerinde yaptığı incelemede kadının yüzünde morluklar tespit edilirken, yaşlı kadının küpeleri ile yüzüğünün gasp edildiği belirlendi. Nezihe Temel'in katilini yakalamak için Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği özel bir ekip kurdu. Olayın meydana geldiği yerlerdeki tüm güvenlik kamera görüntülerini inceleyen ekip, evin bir üst sokağındaki marketin güvenlik kamerasında, marketin önünden geçen bir kişiden şüphelenerek araştırma yaptı. Yapılan araştırma sonunda değişik suçlardan sabıkalı Uğur Alp Düzdoğan olduğu belirlendi.

YAŞLI KADININ ALTINLARI SALDIRGANIN EVİNDEN CIKTI

Özel ekip, dövmecilik yapan ve olaydan bir gün önce de Aydın'dan geldiği belirlenen şüphelinin Serintepe Mahallesi'nde kaldığı evi tespit ederek operasyon düzenledi. Şüpheliyi evde bulamayan ekipler, yaptıkları aramada kanlı elbiseler ile yaşlı kadının küpeleri ve yüzüğünü ele geçirdi. Daha sonra evin önünde beklemeye başlayan ekip, dün sabaha karşı Uğur Alp Düzdoğan'ı eve gelirken yakalayarak gözaltına aldı.

ÖNCE YUMRUK ATTI SONRA BOĞAZINI KESTİ

Emniyete götürülen ve yüzünde yaşlı kadının tırnak izleri de ortaya çıkan Uğur Alp Düzdoğan suçunu itiraf etti. Nezihe Temel'in torunuyla cezaevinde arkadaş olduğunu ve yaşlı kadının yalnız yaşadığını bildiğini belirten Düzdoğan, cezaevinde kalan torununun arkadaşı olduğunu ve onun selamını getirdiğini söyleyince de Nezihe Temel'in kendini eve aldığını söyledi. Düzdoğan'ın, "Kadın bana kahvaltı hazırlayıp balkonda ikram etti. Kahvaltı malzemelerini mutfağa götürürken kadına yumruk atıp yere düşürdükten sonra boğazını kestim. Kulaklarındaki küpeleri ile parmağındaki yüzüğü alarak olay yerinden kaçtım" diye ifade verdiği belirlendi.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
cinayet, kadın, yaşlı


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Annesini Boğazını Keserek Öldürdü Lucifer Haber Arşivi 3 03 Temmuz 2015 14:25
Eşinin Boğazını Keserek Öldürdü Rhytia Haber Arşivi 0 19 Temmuz 2012 17:34
Eşini 26 Yerinden Bıçaklayan Koca, Boğazını Keserek Öldürdü aLya Haber Arşivi 1 27 Ekim 2011 13:28
Arkadaşını başını keserek öldürdü Lucifer Haber Arşivi 2 03 Mart 2010 11:29