IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

1Beğeni(ler)
  • 1 Post By Sanem

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 25 Mayıs 2018, 17:28   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Dünyaca ünlü yapımcı tecavüz suçlamasıyla gözaltına alındı




Hakkında çok sayıda taciz suçlaması bulunan ABD'nin ünlü film yapımcılarından Harvey Weinstein, New York polisine teslim oldu. Weinstein, tecavüz suçlamasıyla gözaltına alındı. Weinstein hakkında geçen yıl ortaya atılan tecavüz iddiaları bir halk hareketine dönmüş ve #metoo (ben de) hastagiyle birçok kadın yaşadığı taciz ve cinsel saldırıları anlatmıştı. Hakim karşısına çıkan Weinstein 10 milyon dolarlık kefaletle serbest bırakıldı.






Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.







New York Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamada, “Cesur taciz mağdurlarına seslerini yükseltip adalet aradıkları için teşekkür ediyoruz” dendi. Ünlü yapımcıya karşı suçlamalar geçen yıl Ekim ayında New York Times gazetesinin bir haberiyle ortaya çıkmıştı.
O tarihten bu yana Hollywood’un ünlü isimlerinin de bulunduğu en az 70 kadın Weinstein’i cinsel taciz, kötü muamele ve tecavüzle suçladı. Hollywood’un en güçlü kişilerinden biri olan Weinstein ise, bahsi geçen cinsel ilişkilerin karşılıklı rızayla gerçekleştiğini ileri sürüyor.

10 MİLYON DOLAR KEFALET

Aralarında Asia Argento, Kate Beckinsale, Angelina Jolie, Eva Green, Salma Hayek ve Rosanne Arquet gibi isimlerin de yer aldığı Hollywood yıldızlarını taciz ettiği ve birçoğuna tecavüz ettiği iddialarının ortaya atılması sonrasında rehabilitasyona giden Weinstein hakkında savcı, “Gücünü ve nüfusunu kullanarak kötü şeyler yaptın” dedi. Weinstein 10 milyon kefaletle serbest kalırken, takip cihazı takılmasına karar kılındı.

#BEN DE HAREKETİ BAŞLAMIŞTI

Weinstein’a karşı suçlamalar sosyal medyada #MeToo etiketi altında taciz mağdurlarına ses veren uluslararası bir kampanyanın başlamasını sağlamıştı. Weinstein’ın sözcüsü ve avukatı ile New York polisi, Reuters’ın konu ile ilgili sorularına yanıt vermedi. Tam olarak hangi suçlamalardan ötürü Weinstein’ın sorgulanacağı netleşmese de oyuncu Lucia Evans’ın yapımcı hakkında şikayetçi olduğu biliniyor.
New York Times, soruşturmaya yakın bir isime dayandırdığı haberinde Weinstein’ın Evans’ın anlattıkları doğrultusunda gözaltına alınacağını, başka kişilerin de ünlü yapımcıyı şikayet edip etmediğinin bilinmediğini aktardı.




alıntı

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
film yapımcısı, harvey weinstein, suc, taciz


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Ünlü avukatlar Soma'da gözaltına alındı Seth Haber Arşivi 1 17 Mayıs 2014 21:13
Ünlü Yapımcı Sessizliğini İlk Kez Bozdu Thetis Haber Arşivi 0 28 Mayıs 2012 21:31
Flaş!.. Dün akşam ünlü radyocu bay-j’nin konuğu olan dünyaca ünlü yildiz pamela ander PauL Haber Arşivi 0 02 Mart 2012 09:52
Flaş!.. Dünyaca ünlü oyuncu pamela anderson türkiye’de!.. ünlü oyuncu, havalimaninda PauL Haber Arşivi 0 01 Mart 2012 10:18