IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 28 Haziran 2018, 13:56   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
'Vahşet davasında' anne ve baba beraat etti, çocuğun cesedi 4 yıldır bulunamadı




İstanbul Bağcılar’da yaşayan Oğuz Köklü (39) iddiaya göre 4 yıl önce 3 yaşındaki oğlu İzzet’i altına kaçırdığı için döverek öldürüp, 2 gün balkonda sakladıktan sonra kum ocağına gömdüğü iddiasıyla yargılanıyordu. Küçük İzzet’in cesedi gömüldüğü yerde bulunamayınca Oğuz Köklü ve olayı bildirmemekle suçlanan annesi Fatma Köklü (25) beraat etti.





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.






[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ile 9 yıl önce evlenen hurdacı [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], eşi ve çocuklarına sürekli olarak şiddet uyguladığı için hakkında darptan 6 dava açıldı. Oğuz Köklü, en çok “Benden değil” dediği en küçük çocuğu İzzet’i dövüyordu. 9 Ekim 2004’te oğlu dayaktan ölünce cesedi 2 gün boyunca [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]’daki evlerinin balkonunda saklandı. Oğuz Köklü, daha sonra bir araç kiralayıp ailesiyle Bursa Orhangazi’ye gitti. Burada küçük çocuğun cansız bedenini bir kum ocağına gömdü. Korkunç olay, Fatma Köklü’nün polise gitmesiyle ortaya çıktı.
“2 GÜN YARA BERE İÇİNDE BEKLEDİ”
Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı’nca hazırlanan iddianame, Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı’na gönderildi. Fatma Köklü eşinin oğlunu 6 Ekim günü altına kaka yaptığı için dövdüğünü belirterek şunları anlattı:
“Oğlum 2 gün yara bere içinde bekledi. 9 Ekim günü evdeyken küt diye bir ses duyunca yatak odasına gittim. Çocuk yere düşmüştü. Gözleri sağa sola kaymıştı. Eşim çocuğa suni teneffüs ve kalp masajı yaptı. Bunun üzerine çocuk son nefesini verdi. Çocuğu sofra bezine sardım. Karakola götürmeye niyetlendim. Eşim tekme atıp çocukları öldürüp suçu üzerime atacağını söyledi. Sonra çocuğu balkona götürdü. ‘Hava soğuk birkaç gün kokmaz. Gömeriz sonra’ dedi.”

KARISI İFADE DEĞİŞTİRDİ
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı İzzet Köklü’nün yaşları 2,5 ile 9 arasında değişen biri kız 3 erkek çocuğunu Sevgi Evlerine aldı. Oğuz Köklü çocuklarını göremediği iddiasıyla Bursa Sosyal Hizmetler Müdürlüğü önünde benzinle kendini yakmak istedi. Satırla kendini yaraladı.
Oğuz Köklü hakkında, “Yakın akrabanın ölüme sebebiyet verecek şekilde kasten yaralama” ve “Eziyet” suçlarından 24 yıla kadar, Fatma Köklü içinse “Suç delillerini yok etme, gizleme ve değiştirme”, “Bildirim yükümlülüğünü yerine getirmeme” suçlarından 8 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.Bakırköy 12. Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki duruşalarda ifadesini değiştiren Fatma Köklü “Kocamı sevmediğimden ve istemediğimden öyle ifade verdim. Oğlumun dövülerek öldürülmesi diye bir şey yok” dedi. Oğuz Köklü ise küçük İzzet’in cansız bedeni bulunamadığı tutuksuz yargılandı.

“BABAM BİR KERESİNDE İZZET’E....”
Çiftin büyük oğlu C.E.K., “Kovaya su dolduruyordu, İzzet’in kafasını kovanın içine sokup çıkarıyordu. Bazı zamanlarda İzzet’in ağzına ve yüzüne doğru tekme atıyordu. Anneme, polise gidersen çocukların boğazını keserim’ diyordu” diye ifade verdi.
Evin ortanca kızı S.K. da mahkemede “Babam İzzet'i döverek öldürdü. Kaka yaptığı için dövüyordu. Onun ellerini kollarını ısırıyordu. Bir keresinde İzzet’in kakasını ona zorla yedirdi” dedi.

DELİL YETERSİZLİĞİNDEN BERAAT
Davanın karar duruşmasına sanık Oğuz Köklü ile müşteki sanık Fatma Köklü katılmadı. Mahkeme heyeti Oğuz Köklü’nün ‘Neticesi sebebi ile ağırlaşmış yaralama” ve “Eziyet” suçlarından yüklenen suçun sanık tarafından işlendiğinin sabit olmaması gerekçesiyle ayrı ayrı beraatine karar verdi. Ayrıca Fatma Köklü’nün de işlediği sabit olmaya suç delilleri yok etme gizleme veya değiştirme suçundan ve “Bildirim yükümlülüğünü yerine getirmeme” suçlarından ayrı ayrı beraatine karar verdi.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.





alıntı

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
baba, bagcılar, cinayet, ogul, suclamalar


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Gezi olayları davasında 30 sanık daha beraat etti Desmont Haber Arşivi 0 27 Ocak 2015 18:35
Turgut Özal davasında Levent Ersöz beraat etti Seth Haber Arşivi 0 26 Kasım 2014 11:48
Çocuğun Anne-Baba Üzerindeki Hakları Seyra Aile Evlilik ve Çocuklar 0 04 Haziran 2014 14:25
Çocuğun Anne-Baba ile Uyuması Doğru mu? Zen Aile Evlilik ve Çocuklar 0 05 Şubat 2013 16:07
Anne Baba Tutumları & Çocuğun Kişiliği Üzerine Etkisi Liaaa Aile Evlilik ve Çocuklar 0 20 Mart 2012 00:28