IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 10 Temmuz 2018, 05:49   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
İsrail'in alıkoyduğu Ebru Özkan'a şartlı tahliye




İsrail'in alıkoyduğu Ebru Özkan'a şartlı tahliye

İsrail askeri mahkemesi bugün görülen duruşmada Türk vatandaşı Ebru Özkan’ın şartlı tahliyesine karar verdi. Savcılık yarına kadar itiraz etmezse Özkan serbest bırakılacak.
Ebru Özkan'ın savunma heyetinden Avukat Ömer Hamayse bugün ülkenin kuzeyindeki Salim Askeri Mahkemesi'nde görülen duruşmada İsrailli askeri yargıcın, müvekkili için tutuksuz yargılanmak üzere şartlı tahliye kararı verdiğini belirtti.
20 bin liralık kefalet
Hamayse, askeri savcılığın yarın saat 17.00’ye kadar itiraz etmemesi durumunda kararın yürürlüğe gireceğini vurgulayarak, müvekkilinin 15 bin yeni İsrail şekeli (Yaklaşık 20 bin Türk lirası) kefalet, pasaportuna el konulması ve İsrail'deki ikamet mahalline en yakın polis noktasına haftada iki defa giderek imza atması şartlarıyla tutuksuz yargılanacağını söyledi.
Askeri savcılığın yeterli delili mahkemeye sunmaması durumunda, İsrailli yargıcın verdiği kararın tutuksuz yargılanması ile ilgili nihai karar olacağına dikkati çeken Hamayse, mahkemeden Özkan’a basın ve medyaya konuşma yasağına ilişkin herhangi bir işaret olmadığını vurguladı.
İtiraz edilmezse şartlı tahliye uygulanacak
Hamayse, savcının yarın itiraz etmesi durumunda kararın bir üst mahkemeye taşınacağını, itiraz edilmemesi veya itirazın mahkeme tarafından reddedilmesi durumunda mahkemenin bugün verdiği şartlı tahliye kararının uygulanacağını kaydetti.
Hamayse ayrıca, Türkiye'nin Tel Aviv Büyükelçiliğinden yetkililerin de bugünkü duruşmada hazır bulunduğunu sözlerine ekledi.
11 Haziran'da gözaltına alınmıştı
Türk vatandaşı Ebru Özkan, 3 günlük Kudüs ziyaretinin sonunda 11 Haziran'da İstanbul'a dönüşü öncesinde Tel Aviv'deki havalimanında İsrail polisi tarafından gözaltına alınmıştı.
İsrail savcılığı, Kudüs'e yaptığı ziyaretin ardından Tel Aviv'deki Ben Gurion Havalimanı'nda gözaltına alınan Ebru Özkan ile ilgili iddianame hazırlanmıştı.
İsrail'den Ebru Özkan'a 4 ayrı suçlama
İddianamede Özkan'a, "Hamas'a yardım ve çeşitli hizmetlerde bulunmak, ülkenin düzenini bozmak ve 'düşman bir tarafın' gönderdiği parayı ülkeye sokmak" şeklinde 4 ayrı suçlama yöneltilmişti.
Ebru Özkan için sosyal medyadan İsrail'e tepki
Kaynak: TRT Haber,

__________________
Ey Türk Bayrağım,Vatanımın sembolu,Namusum !
Korkma yılma senin yanında bizler varız Vatanımızın sembolü. Bayragim. Bizler Osmanli Torunlariyiz. Senin yanındayiz asla yılma korkma.
Sen daima dalgalanacaksın




Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
ebru, İsrail


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Ebru Sanatına Dair - Ebru Sanatı Hakkında Bilgiler Zen El Sanatları 0 12 Haziran 2014 12:31
1 Aydır Alıkoyduğu Küçük Kıza Tecavüz Eden Zanlı Tutuklandı Thetis Haber Arşivi 0 10 Mayıs 2012 18:04
4.000 Sayafan Link { ŞartLı. } NoNe_LorD Link değişimi 0 17 Temmuz 2008 16:58