IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Haber Arşivi (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/)
-   -   Hava durumu için son dakika açıklaması! İstanbul'da hafta sonu yağmur sürprizi (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/800086-hava-durumu-icin-son-dakika-aciklamasi-istanbulda-hafta-sonu-yagmur-surprizi.html)

yaSmin 03 Ağustos 2018 12:26

Hava durumu için son dakika açıklaması! İstanbul'da hafta sonu yağmur sürprizi
 
Hafta sonu plan yapacaklara son dakika uyarısı! İstanbullular haftanın son iş günü olan Cuma sabahından itibaren hava durumu konusunda araştırmalara başladı. İstanbul'da hafta sonu hava durumu nasıl olacak? Meteoroloji de beklenilen açıklamayı yaptı; İstanbul'da bugün hava sıcaklıkları 27 derece. İstanbullulara yağmur sürprizi! Hafta sonu hava durumu nasıl olacak? İşte yanıtı...
Geçtiğimiz haftalarda yaşanan şiddetli yağmur ve dolu yağışından sonra soğuk hava yerini güneşe bıraktı. İstanbullular yaklaşık 3-4 gündür yoğun bir nemle mücadele ediyor. Akşam saatlerinde nem seviyesi üst seviyeye çıkıyor. Hava durumu konusunda araştırmalarını sürdüren vatandaşlarımız için özel olarak hazırladığımız haberimizde hafta sonu yağmur yağacak mı? Hafta sonu hava nasıl olacak? sorularının yanıtlarını bulabilirsiniz.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Bu sabah saatlerinde dikkatle incelendiğinde hava durumu raporları şu şekilde; İstanbul'da bugün hava 27 derece. Meteoroloji tarafından yapılan açıklamada ise bugün 09:00 ile 12:00 saatleri arasında yağmur beklendiği açıklandı! Aralıklarla akşam 18:00'e kadar İstanbul'da sağanak yağış bekleniyor.HAFTA SONU İSTANBUL'DA HAVA NASIL OLACAK?

Hafta boyu çalışan bireyler, hafta sonu için plan yapmaya başladılar. İstanbul içerisinde eğlence faaliyetlerinde bulanacak vatandaşlar hava durumu konusunda da araştırmalara başladı. Cumartesi günü İstanbul'da yine sağanak yağış bekleniyor. Meteorolojinin en düşük sıcaklık tahmini 25, en yüksek hava sıcaklık tahmini ise 33. Pazar günü ise İstanbulları tam bir bahar havası bekliyor. Pazar günü yağış beklenmiyor.
alıntıdır


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 04:39.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net