IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

1Beğeni(ler)
  • 1 Post By Sanem

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 04 Aralık 2018, 10:18   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Yunanistan’dan Nazi yöntemi: Çırılçıplak soy Türk sınırına bırak!




Edirne'nin Meriç ilçesine bağlı 2 köyde, Yunanistan polisince kıyafetleri alınarak geri gönderildiği öne sürülen kaçaklarından 3'ü birer gün arayla sınıra yakın alanda ölü olarak bulundu. Son bir aydır Yunan polis tarafından dövülerek ve yarı çıplak halde Türkiye'ye gönderilen kaçak göçmenlerin sayısı artıyor.





Edirne’nin Meriç ilçesine bağlı 2 köyde, Yunanistan polisince kıyafetleri alınarak geri gönderildiği öne sürülen kaçaklarından 3’ü birer gün arayla sınıra yakın alanda ölü olarak bulundu. Kaçakların ilk yapılan incelemesinde sıfırın altına düşen soğuk havada donarak hayatını kaybettikleri tespit edildi.Edirne’nin Meriç ilçesinde, Hudut Kartalları ve Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan denetimlerde, bir kısmı Yunanistan polisince yakalanarak paraları ile cep telefonları alınarak Türkiye’ye geri gönderildiği öne sürülen 5 günde 713 kaçak yakalandı. Çoğunluğu Afganistan ve Suriyeli olan kaçaklar işlemlerinin ardından Edirne Göç İdaresi’ne teslim edildi.Yunanistan sınırındaki Meriç Akçadam köyü ve Adasarhanlı köylerinde ise birer gün arayla 3 erkek cesedi bulundu. Akçadam köyü ova mevkiinde geçen Cumartesi günü suni göletin kenarında bulunan cesedin, 35 yaşındaki Afganistanlı bir kaçağa ait olduğu belirlendi. Uzunköprü Cumhuriyet Savcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında ilk yapılan incelemede kaçağın sıfırın altına inen soğuk havada donarak hayatını kaybettiği belirlendi. Savcılık incelemesinin ardından Afganlı kaçağın cesedi otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu’na sevk edildi.




[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Yunanistan tarafında darp edilip paraları ve kıyafetleri gasp edilip Türkiye’ye gönderilen 14 kaçak göçmen geçe ay Uzunköprü’ye bağlı Kiremitçisalih köyünde kahvesine sığındı. Foto: AA

ADASARHANLI KÖYÜNDE 2 CESET BULUNDU

Yunanistan sınırındaki Meriç ilçesine bağlı Adasarhanlı köyünde de birer gün arayla iki erkek cesedi bulundu. Meriç nehri yakınlarında bulunan 2 cesedinin de Yunanistan’a yasa dışı yollardan giden ve ‘geri itme’ yöntemiyle Türkiye’ye gönderilen kaçaklar olduğu tespit edildi. Savcılık incelemesinin ardından biri 5 saat, diğeri 2 gün önce öldüğü belirlenen erkek cesetleri Meriç Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Yapılan incelemede birinin 25, diğerinin ise 35 yaşlarında olduğu ve soğuk hava nedeniyle donarak öldükleri tespit edildi. Ölü olarak bulunan 3 kaçağında cesedi, kesin ölüm nedenlerinin belirlenmesi için ve kimlik tespiti için İstanbul Adli Tıp Kurumuna sevk edildi.



ÖLEN AFGANLIYI YUNAN KARAKOLDA GÖRMÜŞ

Edirne Jandarma Komutanlığı ekiplerince yakalanan kaçaklardan Afganistan uyruklu Jamaluddin Malangi (35), donarak ölen 3 erkekten Afganistan uyruklu olan kaçağı, Yunanistan’a geçtiklerinde tutuldukları kampta gördüğünü söyledi. Kendisinin de diğerleri gibi Yunan polisinin şiddet kullanarak Türkiye’ye gönderdiğini anlatan Malangi, “Biz karşı tarafa geçtikten sonra 3 gün ormanda kaldık. Yunan tarafındaki bir köyde polisler geldi. Bizi yakaladılar ve götürdüler. Bir gece kaldıktan sonra kamyonla nehir kenarına getirdiler. Sistematik bir şekilde 2 bot vardı, biri gidiş, diğeri geliş durumundaydı. Bizi bu şekilde Türkiye’ye geri gönderdiler. Donarak ölenlerden Afganistanlı olanı, Yunanistan’da tutulduğumuz karakolda görmüştüm. Diğerlerini tanımıyorum” şeklinde konuştu.
Yasa dışı yollardan geçtikleri Yunanistan’da polis tarafından yakalandıklarını ve kendilerine şiddet uygulandığını öne süren Malangi, Yunanistan polisinin merhametsiz olduğunu ancak Türk askerinin Müslüman ve merhametli olduğunu da sözlerine ekledi.




sözcü

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
afganistan, darp, edirne, türkiye, yunanistan, ölüm


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Suriye sınırına dev Türk bayrağı çekildi AttackMan Haber Arşivi 2 21 Ocak 2018 23:56
Yunanistan'a İltica Etmeye Çalışan Zeybek Ekibi, Bornova İlçe Sınırına Varamadan Yakayı Ele Verdi... Bilge Yalan Haber 0 28 Aralık 2017 02:13
Suriye sınırına dev Türk bayrağı dikildi Tufan Haber Arşivi 0 28 Ocak 2015 22:35
Türk Kökenli Milletvekilleri Nazi Terörüne Tepki Gösterdi aLya Haber Arşivi 0 28 Kasım 2011 09:52