IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Haber Arşivi (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/)
-   -   İçişleri Bakanlığı, Dizilerdeki Araç Kullanma Sahneleri İçin Özel Komisyon Kurdu (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/811033-icisleri-bakanligi-dizilerdeki-arac-kullanma-sahneleri-icin-ozel-komisyon-kurdu.html)

No1 15 Ocak 2019 09:14

İçişleri Bakanlığı, Dizilerdeki Araç Kullanma Sahneleri İçin Özel Komisyon Kurdu
 
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, dizilerdeki araç kullanma sahnelerinde kurallara uyulup uyulmadığını incelemek için özel bir komisyon kurulduğunu açıkladı.


İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Türkiye Trafik Güvenliği ve Psikoteknik Değerlendirme Merkezleri Derneği'nce bir otelde düzenlenen "Trafik Güvenliğinde Etkin Çözüm, Psiko-Teknik Çalıştayı"nda, trafik kazalarına ilişkin önemli bilgiler verdi.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

DİZİLER MERCEK ALTINDA

Televizyon dizilerinin takip edildiğini anlatan Süleyman Soylu, "Bunun için özel bir komisyon kurduk, özel bir jüri seçtik. Televizyon dizilerinde kim trafik kurallarına hassasiyet gösteriyor, kim göstermiyor, sonucunda bunları sıralayacağız. En çok hassasiyet gösterenleri, kamuoyu, bakanlık olarak teşekkürlerimizle beraber bildirmeye çalışacağız." diye konuştu.

KURALLARA UYANLAR SIRALANACAK

İçişleri Bakanı Soylu, "Televizyon dizilerinde kim trafik kurallarına hassasiyet gösteriyor, kim göstermiyor, sonucunda bunları sıralayacağız. En çok hassasiyet gösterenleri, bakanlık olarak teşekkürlerimizle beraber bildirmeye çalışacağız." dedi.

HABERLER


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 13:06.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net