IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Haber Arşivi (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/)
-   -   Bakan Soylu'dan, CHP'li Muharrem Erkek hakkında suç duyurusu (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/815555-bakan-soyludan-chpli-muharrem-erkek-hakkinda-suc-duyurusu.html)

Chen 13 Nisan 2019 20:02

Bakan Soylu'dan, CHP'li Muharrem Erkek hakkında suç duyurusu
 
Bakan Soylu'dan, CHP'li Muharrem Erkek hakkında suç duyurusu



İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, YSK üyelerini telefonla arayarak üzerlerinde baskı kurduğu iddiasını gündeme getiren CHP'li Muharrem Erkek hakkında suç duyurusunda bulundu.




İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Yüksek Seçim Kurulu (YSK) üyelerini telefonla arayarak üzerlerinde baskı kurduğu iddiasını gündeme getiren CHP Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek hakkında suç duyurusunda bulunduğunu açıkladı.

Bakan Soylu, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, CHP Genel Başkan Yardımcısı Erkek'in iddiasına ilişkin basında yer alan haberi paylaşarak şu ifadeleri kullandı:

"Hukuka ve hak aramaya sahip çıkmak için CHP Genel Merkezi'nden icazet almayı zorunlu kılan bir akıl tutulması ve iftiralar bütünüyle karşı karşıyayız. Bu yöntemle bir Başbakan ve iki Bakan astıran milli şef dönemi anlayışıyla hareket eden, alacağı karar öncesi YSK'yı baskı altına almaya çalışan CHP'nin bu yöneticisi için suç duyurusunda bulunuyorum."




Milli Gazete


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 13:34.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net