IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Haber Arşivi (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/)
-   -   Son dakika: Manukyan'ın dev mirasıyla ilgili flaş gelişme! (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/827518-son-dakika-manukyanin-dev-mirasiyla-ilgili-flas-gelisme.html)

vioLeta 01 Temmuz 2019 11:10

Son dakika: Manukyan'ın dev mirasıyla ilgili flaş gelişme!
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]



Son dakika: Manukyan'ın dev mirasıyla ilgili flaş gelişme!



Ünlü genelev işletmecisi Matild Manukyan'ın tek mirasçısı olduğu iddia edilen Kerope Çilingir'in mal varlığı paylaşılamıyor. Manukyan'ın dev mirasından pay isteyen 36 kişinin açtığı davanın ardından Kerope Çilingir'e bir dava da öz kızı Dora Çilingir'den geldi.



Manukyan'ın dev mirasından pay isteyen 36 kişinin açtığı davanın ardından Kerope Çilingir'e bir dava da öz kızı Dora Çilingir'den geldi. 79 yaşındaki babasının vesayet altına alınmasını isteyen Dora Çilingir (50), ağır tehditlerden korkarak uzun süredir ortalıktan kaybolan ve en sonunda bir otel odasında yarı ölü halde bulunan babasının hastanede ağır tedavi görürken bilinmeyen bir yere götürüldüğünü iddia etti. Kerope Çilingir'in diğer kızı İlda Çilingir yıllardır ABD'de yaşıyordu. Oğlu Mayk ise bir süre önce vefat etmişti.


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Bu durumda Kerope Çilingir'in mirasçıları, iki kızı ve ölen oğlundan olan torunuydu. Dilekçede, "Kerope Çilingir'in fiili ehliyetinin kaldırılarak Dora Çilingir'in vasi olarak atanmasını, babasının mal varlığına vesayet şerhi konulmasını ve tüm mal varlığı üzerindeki alım satımların durdurulmasını istiyoruz" denildi. Dora Çilingir'in talebi üzerine Kerope Çilingir'in üzerine kayıtlı tüm taşınmazlarına ihtiyati tedbir konuldu.

SABAH

ZaLim 01 Temmuz 2019 11:20

Cevap: Son dakika: Manukyan'ın dev mirasıyla ilgili flaş gelişme!
 
diriyi oldurur o kadar mal ornegini burada goruyoruz


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 03:49.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net