IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
1Beğeni(ler)
  • 1 Post By Che

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 30 Ocak 2020, 21:56   #1
Çevrimiçi
Che
~ Gevezeyiz.Net ~
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Barış Yarkadaş da Ekrem İmamoğlu'nun Palandöken'e gitmesini eleştirdi




Türkiye depremin yaralarını sarmaya çalışırken İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Palandöken'de kayağa gitmesini doğru bulmadığını ifade eden Barış Yarkadaş, '41 insanın ölmesinin ardından Ekrem İmamoğlu'nun o tatile gitmesi, o fotoğrafları vermesi yanlış olmuştur' dedi.

Habertürk ekranlarında yayınlanan Türkiye'nin Nabzı programına konuk olan CHP'li eski Milletvekili Barış Yarkadaş, deprem bölgesini ziyaret ettikten sonra Palandöken'e kayağa giden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu eleştirdi.

"DOĞRU OLMAMIŞTIR"

Siyasetçi olarak İmamoğlu'nun attığı her adıma dikkat etmesi gerektiğini belirten Yarkadaş, "Elazığ'da 41 kişi hayatını kaybetmişken İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı'nın önce Elazığ'ı ziyaret edip oradaki yardımlara destek olması, peşinden İstanbul'a dönmesi, İstanbul'dan da Erzurum'a gitmesi ve orada tatil yapması doğru olmamıştır. Tatil yapmak herkesin hakkıdır. Ancak 41 insanın ölmesinin ardından Ekrem İmamoğlu'nun o tatile gitmesi, o fotoğrafları vermesi yanlış olmuştur. Tatilin zamanlaması kesinlikle yanlış olmuştur" dedi.

"KİMSE VAZGEÇİLMEZ DEĞİLDİR"

Açıklamasının devamında "Sayın İmamoğlu bu hatayı yaptı, bu hatadan bir an önce dönmeli. Ve inatlaşmamalı. Ben kendisini dostane uyarıyorum" diyen Yarkadaş, konuşmasına şöyle devam etti: "Yayına gelirken Bekir Ağırdır'ın bir röportajını okudum. Hiçbir siyasetçi kendisini vazgeçilmez olarak görmemeli. Siyaset sizi bir noktaya taşır. Çok zor çıkarsınız zirveye ama çok kolay inersiniz. Çok nankördür yani. Bir günde ne olduğunu anlayamazsınız. Bunu niye söylüyorum. Bekir Ağırdır'ın çok önemli bir araştırması var. Diyor ki, 15-18 yaşları arasındaki gençlerin yüzde 70'i bu siyasetçilerle olmaz diyor. Daha vahimi var. 18-24 yaşları arasındaki gençlerin yüzde 64'ü de bu siyasetçiler ve partilerle Türkiye bir yere gitmez diyor. Bu tüm siyasetçilerin kulağına küpe olmalı. Herkes değerlidir ama hiç kimse vazgeçilmez değildir. Siyasetçi toplumun nabzını tutmak, toplumun değerleri ile hareket etmek zorundadır" ifadelerini kullandı.

__________________
char *adres = [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] for(int i = 0; *(adres + i); i++) { putchar(toupper(adres[i])); }
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
barış yarkadaş, ekrem imamoğlu, gÜncel, palandöken, politika, son dakika depremi, türkiye


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Palandöken'e giden İmamoğlu, kayak yaptığı fotoğrafları paylaştı Che Haber Arşivi 7 29 Ocak 2020 11:36
Deprem bölgesine giden Ekrem İmamoğlu, Palandöken Kayak Merkezi'nde konakladı Che Haber Arşivi 3 28 Ocak 2020 14:02
Ben bir projeyim Ekrem İmamoğlu Sarya Haber Arşivi 2 19 Mayıs 2019 11:02
Ekrem İmamoğlu kimdir? İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu kaç yaşında ve nereli? yaSmin Biyografiler 0 18 Nisan 2019 09:35