IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Haber Arşivi (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/)
-   -   Annesine küfreden şahsı tüfekle vurdu (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/868319-annesine-kufreden-sahsi-tufekle-vurdu.html)

Risque 01 Mayıs 2020 10:34

Annesine küfreden şahsı tüfekle vurdu
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Antalya'da O.B., annesinin birlikte yaşadığı S.E.’yi, annesine küfür ettiği iddiasıyla pompalı tüfekle vurarak ağır yaraladıktan sonra teslim oldu..Konyaaltı ilçesi Altınkum Mahallesi’nde O.B., annesi S.A.’nın yanına gitti. Bu sırada annesinin bir süredir birlikte yaşadığı S.E. ile O.B. arasında, bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışma sırasında S.E., iddiaya göre O.B.’nin annesi S.A.’ya küfür etti..
Küfrü duyan O.B., yanındaki pompalı tüfekle S.E.’ye bir el ateş etti. Kasık bölgesinden vurulan S.E., kanlar içerisinde yığıldı. Büyük korku yaşayan anne S.A.’nın yardım çığlıkları üzerine apartman sakinleri, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekibi, ağır yaralanan S.E.’yi, ilk müdahalenin ardından özel bir hastaneye götürdü..O.B. ise elindeki silahı bırakarak, olay yerine gelen polis ekiplerine teslim oldu. Gözaltına alınan şüpheli, ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Polis ekipleri olay yerinde incelemede bulunurken, anne S.A. da ifadesi alınmak için polis merkezine götürüldü. Hastaneye kaldırılan S.E.’nin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi..Kaynak:EnsonHaber


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 18:13.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net