IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Haber Arşivi (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/)
-   -   Adana'da FETÖ operasyonu: 5 gözaltı (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/873170-adanada-feto-operasyonu-5-gozalti.html)

CORDON BLEU 17 Haziran 2020 08:03

Adana'da FETÖ operasyonu: 5 gözaltı
 
ADANA'da FETÖ/PDY'ye yönelik düzenlenen operasyonda 5 kişi gözaltına alındı.Adana Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında örgüte finans sağladığı iddia edilen 5 kişi tespit edildi. Şüpheliler hakkında yakalama kararı çıkartılmasının ardından Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) ekipleri, sabahın ilk ışıklarıyla 5 adrese eş zamanlı operasyon düzenledi. Evlerde arama yapan ekipler, haklarında yakalama kararı bulunan 5 şüpheliyi gözaltına alırken, dijital malzemelere de el koydu. Sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler, sorgulanmak üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Kaynak: DHA

Xander 17 Haziran 2020 08:31

Cevap: Adana'da FETÖ operasyonu: 5 gözaltı
 
Bu Fetö adı altında bir çok masum insanın hakkını yediler, yemeyede devam ediyorlar. riyakat'dan uzak bir zihniyete sahib olan iktidar hak hukuk adeletten uzaklaştığı gibi, özgür düşünceye bile karşı sert tutumlarıyla bu ülkede resmen diktatör lük tutumuna devam etmektetir. Fetö ile mücadele diyerek bu ülkenin has vatan severlerinin hepsini içeri attılar, bu son çırpınışlar çırpındıkça batıyorlar. ATA'NIN Dediği gibi, Bir ülke üretmeden çalışmadan yok olmaya mahkumdur. AKP içinde yolun sonu görünüyor. Dilde müslüman din tüccarları.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 00:03.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net