IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Haber Arşivi (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/)
-   -   Kızlarını istismar ettiği iddia edilen babaya tahliye (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/882083-kizlarini-istismar-ettigi-iddia-edilen-babaya-tahliye.html)

Risque 17 Eylül 2020 10:07

Kızlarını istismar ettiği iddia edilen babaya tahliye
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Mersin'de hakkında 3 kızına cinsel istismardan dava açılan S.D. (55), tutuklu yargılandığı davanın 3'üncü duruşmasında yeterli delil olmadığı gerekçesiyle serbest bırakıldı.


Mersin’de yaşayan H.G. (34) ile kız kardeşleri S.D. (32) ve S.D., (28), ocak ayında öz babaları S.D.’nin küçük yaşlarda yıllarca kendilerine cinsel istismarda bulunduğunu öne sürüp, şikayetçi oldu.

Gözaltına alınan emlakçı baba, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Baba S.D., hakkında ‘çocuğun cinsel istismarı suçundan’ dava açıldı. Baba S.D., davanın temmuz ayında görülen ikinci duruşmasında tutuklanarak cezaevine gönderildi.

HALA İFTİRA DEDİ

Davanın 3’üncü duruşmasında mağdur kız kardeşler ve taraf avukatları hazır bulundu. Tutuklu sanık S.D.’nin Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) aracılığıyla katıldığı duruşmada akrabalar ve yakınlar dinlendi.

Duruşmada söz verilen hala S.D., kızların babalarından para almak için iftira attığını iddia etti. Kız kardeşler ise şantaj ve iftira iddialarını kabul etmedi. Tarafları dinleyen mahkeme heyeti, tutuklu sanık S.D.’yi yeterli delil olmadığı gerekçesiyle serbest bıraktı.


Kaynak: Sözcü

Sezin 17 Eylül 2020 10:22

Cevap: Kızlarını istismar ettiği iddia edilen babaya tahliye
 
Ben bu yeterli delili anlayamadım bir türlü ölmeleri mi gerekiyor ne yani?

Ölen de öldüğüyle kalıyor hoş :|

Risque 17 Eylül 2020 10:24

Cevap: Kızlarını istismar ettiği iddia edilen babaya tahliye
 
Alıntı:

Berru Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1042364577)
Ben bu yeterli delili anlayamadım bir türlü ölmeleri mi gerekiyor ne yani?

Ölen de öldüğüyle kalıyor hoş :|

Bi baba kızına bunu yapıyorsa düşün ne duruma geldik biz insanlar.

Süveyda 17 Eylül 2020 10:26

Cevap: Kızlarını istismar ettiği iddia edilen babaya tahliye
 
Kızlar kardeşlerini doğuruyor bu ülkede. Neler okuduk neler duyduk bu zamana kadar Allah hepsinin belasını versin de dünya huzur bulsun.

Feronia 17 Eylül 2020 10:39

Cevap: Kızlarını istismar ettiği iddia edilen babaya tahliye
 
Bir baba bunu nasil yapar
nasil bir dunyada yasiyoruz.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 22:08.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk