IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Haber Arşivi (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/)
-   -   Ünlü youtuber tayfun demir tutuklandı. (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/882361-unlu-youtuber-tayfun-demir-tutuklandi.html)

MasteR06 21 Eylül 2020 17:00

Ünlü youtuber tayfun demir tutuklandı.
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Muğla'da, 6 ilde karıştığı çeşitli suçlardan hakkında toplam 52 yıl 4 ay 15 gün hapis cezası bulunan ve sahte evraklarla kendisini kayıtlarda 13 yıl önce ölmüş gibi gösterdiği belirlenen Tayfun Demir (38), polisin 6 aylık takibinin ardından kaldığı eve düzenlenen operasyonla yakalandı. Demir, işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Bilgi Teknolojileri Şubesi ve Asayiş Şube ekipleri, istihbarat çalışmasıyla sosyal medyada 435 bin takipçisi bulunan ve 6 ilde karıştığı dolandırıcılık, resmi evrakta sahtecilik, organ satışı gibi suçlardan hakkında kesinleşmiş, toplam 52 yıl 4 ay 15 gün hapis cezası bulunan Tayfun Demir'in sahte belgeler ile kendisini 13 yıldır ölmüş gibi gösterip, bir yakınına ait üzerine kendi fotoğrafını yapıştırdığı kimlikle dolaştığını belirledi.

Demir, 6 ay süreyle teknik ve fiziki takibe alındı. Sosyal medyada yaptığı paylaşımları inceleyen ekipler, Demir'in Menteşe ilçesinde olduğunu tespit etti. Bilgisayarının ‘IP’ adresinden yola çıkan polis, Demir'i bu sabah kaldığı kırsal Gazeller Mahallesi'ndeki müstakil eve düzenlediği operasyonla yakaladı. Polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Demir, tutuklandı.

Dipnot Mesajı: Senelerdir çektiği videolarda hayvanlara iyilik yaptığını söyledi. İnsanlardan bağış topladı. Olumsuz yorumları anında sildi. O hayvanların üzerinde deneyler yaptığı da gelen haberler arasında.
Vatandaş 2012 yılında yakalanıyor 2014 yılında firar ediyor. Sonra youtube de bana iftira atıldı ben masumum diyerek isim benzerliği yüzünden başı yanan tayfun demirin evrakları ile kendini aklanmış gösteriyor.

Feronia 21 Eylül 2020 17:17

Cevap: Ünlü youtuber tayfun demir tutuklandı.
 
Organ saticiligi
13 yil once olmus gibi gostermek...

kim nedir belli degil

MasteR06 21 Eylül 2020 17:27

Cevap: Ünlü youtuber tayfun demir tutuklandı.
 
Alıntı:

Feronia Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1042366413)
Organ saticiligi
13 yil once olmus gibi gostermek...

kim nedir belli degil

2012 yılında sahte kimlikle kredi çekmeye çalışırken yakalanıyor. Ölüm kaydı düşürülüyor nüfusa kayıt ediliyor. 2014 yılında firar ediyor. Firardan sonra da daha önce isim benzerliği yüzünden başına iş açılan kişinin evraklarıyla da internetteki tüm bilgileri kaldırtıp kendini akladığını sanıyor :)

İşin ilginç yanı hala bu adamı savunan insanların olması. Adama organ mafyası dolandırıcı diyorsun ama o hayvanlara yardım ediyordu diyor :)

Feronia 22 Eylül 2020 01:29

Cevap: Ünlü youtuber tayfun demir tutuklandı.
 
nasil yakalanmamis once hayret Abi )
Bukadar suc varken ne diye savunurlar anlamiyorum

tugbu 22 Eylül 2020 01:33

Cevap: Ünlü youtuber tayfun demir tutuklandı.
 
Hemde youtuber vay be.. vay cakal birde öldü göstermiş bu nasil bir sahtekarlık hicmi işin düşmedi bir devlet kurumuna..


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 10:02.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net