![]() |
Dana Pöç Pizzetta Dana Pöç Pizzetta için Malzemeler 500 gr un 250 gr su 2 gr maya 100 gr dana pöç 150 g mozzarella peyniri 2 adet soğan Tuz Dana Pöç Pizzetta Nasıl Yapılır Pizza hamurunu hazırlayarak başlayın. Mayayı su ile açarak aktifleştirin. Tuzu una ekleyip karıştırın. Una suyu yavaş yavaş ekleyerek yaklaşık 15 dakika kadar yoğurun. Hamuru 1 saat kadar oda sıcaklığında mayalandırdıktan sonra bezelere bölüp 24 saat kadar buzdolabında mayalanmaya bırakın. Dana pöç etini de tavada mühürledikten sonra 180 derece önceden ısıtılmış fırında yaklaşık 4-5 saat kadar pişirip tiftiklerine ayırın. Soğanları piyazlık doğrayıp tavada karamelize olana kadar pişirin. Oval şekil vererek hamurunuzu açın. Sırasıyla mozzarella peyniri, tiftiklediğiniz pöç eti ve karamelize soğanı koyarak pizza fırınında yaklaşık 4-5 dakika kadar pişirin. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] aLıntı |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 02:57. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk