![]() |
Cevap: KekLer az yağlı elmalı ve havuçlu kek malzemeler:
|
Cevap: KekLer portakallı ve havuçlu kek portakallı ve havuçlu kek malzemeleri:
pudingli kek malzemeleri:
|
Cevap: KekLer tobleronelu brownie [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] malzemeler:
|
Cevap: KekLer sodalı kek [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sodalı kek: malzemeler:
|
Cevap: KekLer haşhaşlı ve tahinli kek [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] malzemeler:
|
Cevap: KekLer damla çikolatalı, antep fıstıklı, muzlu kek [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] malzemeler:
|
Cevap: KekLer çikolata parçacıklı zencefilli kek [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 12 kişilik malzemeler:
|
Cevap: KekLer sıcak çikolatalı kek [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]malzemeler:
1. çikolatayı benmari usulü eritin,başka bir kapta da tereyağını eritin ve bu ikisini iyice karıştırıp çırpın. şekeri ekleyip iyice çırpın. 2. ayrıca çırptığınız yumurtaları çikolatalı karışıma ekleyip iyice çırpın, unu ekleyip tekrar çırpın. (kabartma tozu kullanmayın.) 3. harcı kalıplara paylaştırın, 180 derecede kabarana kadar pişirin. ( 10-25 dk kadar) 4. kekler sıcakken dondurma ile servis yapın. |
Cevap: KekLer çaylı kek [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
1. yumurta sarılarını ve şekeri iyice karışana kadar çırpın. çayı, kakaoyu ve sıvıyağı ekleyip tekrar çırpın. bu karışımdan bir su bardağı ayırın. 2. un ve vanilyayı ekleyip karıştırın. karışımın koyuluğuna göre 1,5-2 çay bardağı süt ekleyin. fırını 175C'ye getirin.1 avuç bütün antep fıstığını ekleyin. en son kabartma tozunu ekleyip düşük hızda 1-2 kez karıştırın. 3. karışımı yağlı kağıt serilmiş orta boy kare borcama yayın. (zerrin dikdörtgene koymuştu sanırım ama ben daha kabarık olmasını istedim). içi tamamen pişene kadar yaklaşık 40 dakika pişirin. fırından çıkarınca üzerinin kürdanla birçok yerinden delin ve ayırdığınız 1 su bardağı çaylı karışımı üzerine gezdirin. (kenarlara akıyorsa fırça yardımıyla üzerine yayın.) soğuyunca hindistan cevizi serperek servis yapın. 16 adet |
Cevap: KekLer baharatlı kek [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]malzemeler:
1. 9" (24 cm)lik yuvarlak bir kek kalıbını yağlayın. unu kabartma tozlarını, tarçını, yenibaharı, tuzu, hindistan cevizini, ve karanfili bir kaba alıp karıştırın. 2. margarini geniş bir kaba alıp mikser yardımıyla şeker ile birlikte 2 dakika çırpın. yumurtaları arada çırpmaya devam ederek teker teker ekleyin. mikseri en düşük hıza getirin. yavaş yavaş karıştırarak önce unlu karışımın yarısını ekleyin. sonra sütün yarısını koyun. unun kalan yarısını ekleyin. en son kalan sütü ekleyin. fırını 175C'ye getirin. 3. karışımı kalıba yayın. kalıbı fırına koyun. ve içi tamamen pişene kadar yaklaşık bir saat pişirin. (üstü çabuk pişerse ısıyı 150C'ye getirin.) kek pişnce yağlı kağı serilmiş fırın telinde 20 dakika bekletin. keki kalıptan çıkarın ve tekrar tele alın. hafif ılıkken krem şanti ile servis yapın. |
| Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 12:56. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk