![]() |
Cevizli Erişte Cevizli Erişte Et yemeklerinin yanında sunabileceğiniz cevizli erişte hem doyurucu hem de besleyici bir yemek. Ceviz, sinir sistemininiz düzenli çalışmasına yardımcı oluyor. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Malzemeler, 1 paket erişte 1 su bardağı çekilmiş ceviz içi 1 yemek kaşığı tereyağ Tuz Su Hazırlanışı, Derin bir tencerenin yarısına kadar su doldurup, kaynatın. Kaynayan suya erişteleri ekleyip, yumuşayana kadar pişirin. Erişte piştikten sonra süzüp, kenarda bekletin. Tencereye tereyağını ekleyip, eritin. Cevizleri tereyağ ile 5 dakika karıştırarak kavurun. Üzerine erişte ve tuzunu ekleyip 2 dakika daha kavurun. Servis tabağına alıp sıcak olarak sunabilirsiniz. Afiyet olsun |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 12:23. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk