![]() |
Kızarmış Hamur Köftesi (Çin) [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Malzeme (4-6 kişi için) 500 gr. un Tuz Kara[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ber 200-250 ml. su Kızartma yağı İÇi: 1 yemek kaşığı soya sosu 1 yemek kaşığı sirke 2 taze [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] (ince kıyılmış) Garnitür: Turp Taze [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Unu ve tuzu bir kaseye eleyin. Biraz su katıp karıştırın. Hamuru, her birinin çapı 5 cm olacak şekilde yuvarlaklara ayırın. İç için olan malzemelerin hepsini beraberce karıştırın ve hepsini hamurların ortalarına pay edin.. Ve dikkatlice kapayın. Her topu 20 dakika buharda tutun, kurutun. Yağı tavaya [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve yine her topu 5-6 dakika altın gibi olana dek kızartın. Fazla yağı peçeteyle çekin. Ganitürlerle süsleyip, servis yapın. |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 22:16. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk