![]() |
Kaymaklı Kırma Börek [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Malzemeler 3 adet orta boy yufka 1 su bardağına yakın kaymak 1 su bardağı yoğurt 1 yumurta 300 gr. Tuzlu Lor Kırma Börek Nasıl Yapılır? Yufkalardan birini serin. Yufkanın her yerine gelecek şekilde lor peynirinden serpin. Karşılıklı iki tarafı büzüştürerek ortaya doğru toparlayın. Dört parmak genişliğinde kesip yağlanmış tepsiye yerleştirin. Yoğurt, kaymak, yumurta ve tuzu bir kapta çırpıp böreklerin üzerine dökün. Sosun böreklerin aralarına girmesini sağlayın. 190 derecelik önceden ısıtılmış fırında nar gibi kızarana kadar pişirin. |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 16:09. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk