![]() |
Arnavut Mantısı Tarifi [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Malzemeler 3 su bardağı un 1 çay kaşığı tuz Biraz su İçine: 2 çorba kaşığı kıyma 1 adet soğan Tuz, karabiber Sos için: Yarım kg yoğurt 4 diş sarmısak 1/4 paket margarin l 1 tatlı kaşığı toz kırmızıbiber l Yarım demet maydanoz Arnavut Mantısı Yapılışı ÖNCELİKLE unu derin bir kaba alıp, ortasını açın. Tuz ve su ile börek hamuru kıvamında bir hamur yapın. Hamuru 30 dakika dinlendirin. Kıymayı, rendelenmiş soğan, tuz ve karabiber ile köfte yoğurur gibi yoğurun. Hamuru ince olacak biçimde açın. Açılan hamurdan iri kareler kesin. Hazırladığınız kıymalı harcı, hamurların bir kenarına koyup, ikiye katlayın ve tepsiye dizin. Üzerleri kızarana dek orta ısılı fırında pişirin. Fırından alıp, sıcakken üzerine dövülmüş sarmısakla karıştırdığınız yoğurdu dökün. Kırmızıbiberi margarinde yakıp, mantının üzerine gezdirin. İnce kıyılmış maydanozla süsleyip servis yapın. sofra |
Cevap: Arnavut Mantısı Tarifi Boşnak mantısı ne ara arnavut mantısı oldu :@ |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 02:42. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk