![]() |
Kuru Fasulyeli Mantı Tarifi [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Malzemeler 3 su bardağı un 1 adet yumurta Yarım su bardağı su 4 su bardağı haşlanmış kurufasulye 8 su bardağı tavuk suyu 3 su bardağı yoğurt 3 diş sarmısak Tuz, karabiber 3 çorba kaşığı tereyağı 1 tatlı kaşığı pulbiber Kurufasulyeli Mantı Yapılışı HAMURU hazırlamak için; un, yumurta, su ve tuzu yoğurun. 10 dakika dinlendirin. Haşlanmış kurufasulye ve karabiberi birlikte robottan geçirin. Dinlendirdiğiniz hamuru bezelere ayırın. Unlu zeminde yarım mm kalınlığında açın. Küçük kareler oluşturacak şekilde kesin. Ortalarına kurufasulyeli harçtan koyun. Dört kenarını birleştirerek kapatın. Yağlanmış fırın tepsine dizin. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında hafifçe pembeleştirin. Daha sonra kaynayan tavuk suyuna atıp haşlayın. Servis tabağına alarak üzerine sarmısaklı yoğurt dökün. Pulbiberi tereyağında yakıp mantını üzerine gezdirerek servis yapın. sofra |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 00:09. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk