IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  vaybe sohbet

>
+
Etiketlenen Kullanıcılar

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 14 Ocak 2015, 02:24   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Ot Lalangası





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Ot Lalangası Malzemeleri
1 adet kuru soğan
1 bağ maydanoz
1 bağ dereotu
2-3 dal taze soğan
1 bağ gelincik otu
1 bağ radika
1 bağ ısırgan
1 bağ arapsaçı
1 tatlı kaşığı karabiber
1 tatlı kaşığı kırmızı pul biber
1 tatlı kaşığı tuz
2-3 kaşık un
1 su bardağı zeytinyağı – kızartmak için

Sunum için Malzemeler
Süzme yoğurt
Kızarmış ekmek
Kuru soğanı çok küçük doğrayın, çukur bir kaba alın.
Tüm otları yıkayın, kurulayın ve ince ince kıyın, soğana karıştırın.
Geniş yüzeyli bir tavayı harlı ateşte kızdırın, içerisine kızartmak için olan zeytinyağını koyun.
Hazırladığınız harçtan yumurta kadar alın, elde mümkün olduğunca inceltin, daire şeklini verin.
Böylece otlu hamurlar hazırlayın, hazırladığınız yassı yuvarlak hamurları kızgın yağda kızartın.
Kızaranları kâğıt havlu üzerine çıkartın.
Yanında yoğurt ve kızarmış ekmek ile birlikte servis edin.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

 
Alıntı ile Cevapla

 

Etiketler
lalangası, ot


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık