![]() |
![]() |
![]() | #1 | |
Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Patatesli hamur kızartması Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Patatesli hamur kızartması tarifi için malzemeler 4 su bardağı un 2 patates Tuz Su Kızartmak için ayçiçek yağı Patatesli hamur kızartması Nasıl Yapılır Patatesleri kabuklarıyla birlikte haşlayın. Kabuklarını soyup içlerini ezin. Un, tuz ve yumuşak bir hamur elde edene kadar su ekleyip yoğurun. 15-20 dakika dinlenmeye bırakın. Hamurdan mandalina büyüklüğünde parçalar koparıp ayçiçek yağında kızartın. Sıcak servis yapın. Alıntı | |
| ![]() |
Etiketler |
patatesli hamur kızartması |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Dondurma Kızartması | MeyRa | Tatlılar | 0 | 03 Ocak 2020 03:30 |
Patates Kızartması | Hayat | Kebaplar Köfteler | 14 | 19 Kasım 2011 23:12 |
Erik kızartması (van) | Sır | Yöresel Yemekler | 0 | 25 Ocak 2011 11:42 |
Brokoli Kızartması | Chelt | Sebze Yemekleri | 5 | 20 Eylül 2010 16:16 |
Karnabahar Kızartması | Dilara | Sebze Yemekleri | 0 | 01 Mayıs 2010 15:21 |