![]() |
Isırgan otlu mantarlı pişi [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Malzemeler 20 gr yaş maya 2.5 su bardağı un Yarım kahve fincanı ayçiçek yağı Kıyılmış Frenk soğanı Tuz Su İç harcı için 1 demet ısırgan otu Yarım su bardağı kültür mantarı Tuz Kızartmak için ayçiçek yağı Isırgan otlu mantarlı pişi Nasıl Yapılır Yaş maya, un, ayçiçek yağı, Frenk soğanı ve tuzu hamur yoğurma kabına alın. Yavaşça su ekleyip yumuşak kıvamlı bir hamur yoğurun. Yarım saat mayalanmaya bırakın. İç harcı için ısırgan otu ve mantarı zeytinyağında hafifçe kavurun. Tuzla tatlandırın. Mayalanmış hamuru ikiye ayırıp her iki hamuru da ince açın. İki hamurun arasına harcı yayın. Hamuru şekilli kalıpla kesin. Hamurları kızgın ayçiçek yağında kızartın. Sıcak olarak servis yapın. Alıntı |
Cevap: Isırgan otlu mantarlı pişi Mantarlı pişi ilk kez duyuyorum denemekte fayda var pişi çok severim 👍😂 |
Cevap: Isırgan otlu mantarlı pişi pişinin her haline varım :kips: |
Cevap: Isırgan otlu mantarlı pişi Mantar alerji yapıyor :puff: Isırgan otu hiç sevmemmm Sevenlere afiyet olsun diyimmm |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 03:14. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk