![]() |
new york times'ın kekleri new york times'ın kekleri amerika'daki en meşhur kek fırınının ismi Magnolia Bakery. magnolia bakery'nin ünlü kek tarifi de aşağıda. kek hamuru için: bir paket margarin (oda sıcaklığında) 2 su bardağı toz şeker 4 büyük yumurta 3 su bardağından biraz az un 1 paket kabartma tozu 1 su bardağı süt 2 çay kaşığı vanilya kreması için: bir paket margarin 8 su bardağı pudra şekeri 1/2 su bardağı süt 2 çay kaşığı vanilya 1. fırını 175C'ye ısıtın. kağıt kek kalıplarını yağlayın. altlarına yağlı kağt serin(veya tepsiyi yağlayın) 2.keki yapmak için:geniş bir kaba margarini koyun ve mixerle orta hızda karıştırın. şekeri ekleyip 3 dk. daha karıştırın. yumurtaları teker teker (karıştırmaya devam ederek) ekleyin. un, süt ve vanilyayı ekleyip özleşene kadar karıştırın. hamuru kalıplara paylaştırın. 20-25 dk. pişirin. 10dk. soğutun. 3. kreması için:yağı geniş bir kaba koyun. 4 su bardağı şeker, süt ve vanilyayı ekleyip karıştırın. şekerin geri kalan kısmını krema dilediğiniz kıvama gelinceye kadar ekleyin. (hepsi gerekmeyebilir) dilerseniz birkaç damla gıda boyası ekleyin. keklerin üzerini kremayla süsleyin. |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 04:03. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk