IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 02 Haziran 2011, 12:03   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (1)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
ISG de Ralli Heyecanı




Avrupa Ralli Şampiyonasının 4. Ayağı olan ve bu yıl 40. kez düzenlenmekte olan, Boğaziçi Rallisi 3 Haziran tarihinde Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan start alacak.

Sabiha Gökçen Havalimanı ISG Airport Hotel sponsorluğunda gerçekleşecek etkinlikte ISG Airport Hotel konaklama oteli ve ralli merkezi olarak hizmet veriyor. Otel 3 - 5 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek olan etkinlik boyunca sporcuları, takım personellerini ve yarış meraklılarını ağırlıyor olacak.

39 yıllık tarihi ile Türkiye´nin en eski uluslararası motorsporu organizasyonu olan Avrupa Ralli Şampiyonası yarışı, Boğaziçi Rallisi 3-5 Haziran tarihleri arasında koşulacak. Bu sene 40. yılı kutlanan rallinin güzergahı, yine İstanbul´un Anadolu yakası ile Kocaeli´deki hızlı ve düzgün zeminli toprak etaplardan oluşuyor.

2011 yarışı, Avrupa Ralli Şampiyonası ile birlikte Türkiye Ralli Şampiyonası´na da puan verecek. Ayrıca yarış içerisinde Historic Rally Şampiyonası ile Mahalli klasman bölümleri de koşulacak. Bu seneki yeniliklerden birisi, Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı´nın yarışa ev sahipliği yapması. Sabiha Gökçen Havalimanı oteli, Ralli Merkezi olarak hizmet verirken, rallinin servis alanı da, yine havaalanı içinde yer alacak.

Yarış 3 Haziran Cuma günü Sabiha Gökçen Havalimanı´ndan start olacak. Cuma günü geçilecek dört etaplık bölümün ardından, ekipler zaferi kazanmak için Cumartesi ve Pazar günleri İstanbul ile Kocaeli´nin toprak etaplarına yönelecek. Etapların büyük çoğunluğu, geçtiğimiz sene Dünya Ralli Şampiyonası ve Avrupa Ralli Şampiyonası organizasyonlarımızda kullanılmış ve ekipler tarafından beğenilmişti.

3-5 Haziran 2011 tarihlerinde İstanbul ve Kocaeli´de organize edilecek olan 40. Boğaziçi Rallisi´nin kayıt listesi açıklandı. Listede 12´si yabancı olmak üzere, toplam 55 otomobil yer alıyor.

Avrupa Ralli Şampiyonası´na kayıtlı olan 9 sürücünün start alacağı rallinin kayıt listesinde, ayrıca 9 tane de S2000 otomobili var.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
de, heyecanı, isg, ralli


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
El'ler [ Ray Massey-Annie Ralli ] HANDSOME Fotoğraf Kulübü 0 10 Eylül 2012 19:28
Fiesta Ralli Cup Başlıyor Liaaa Otomobil Haberleri 0 14 Haziran 2012 16:33
Ralli yarışçısıydı ama... Kalemzede Esrarengiz Olaylar 0 02 Kasım 2011 15:03
Yeni Audi ile ralli heyecanı Collettivo Otomobil Haberleri 0 14 Ağustos 2008 14:28