IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 27 Temmuz 2011, 10:03   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (1)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Antalya Havalimanına Büyük Onur




46 Avrupa ülkesinden 400 havalimanını temsil eden Avrupa Havalimanları Birliği`nin (ACI Europe) "En İyi Havaalanı" ödülüne, ICF Airports Antalya Havalimanı layık görüldü.


ACI Europe`un Lizbon`da yapılan yıllık kongresinde, 10 - 25 milyon yolcu kategorisinde birincilik ödülünü kazanan ICF Airports Antalya Havalimanı, uluslararası platformda kazandığı bu önemli başarının mutluluğunu tüm çalışanlarının yanı sıra havacılık ve turizm sektörünün önde gelen isimleri ile paylaşmak üzere ICF Airports Antalya Havalimanı - İç Hatlar Terminali`nde bir ödül gecesi düzenledi. Geceye Devlet Hava Meydanları İşletmeleri(DHMİ) Genel Müdürü Orhan Birdal, Sivil Havacılık Genel Müdürü Bilal Ekşi, Antalya Vali Yardımcısı Mehmet Yavuz, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, IC Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Çeçen, ICF Airports yöneticileri ve çalışanları katıldı.


Antalya Vali Yardımcısı Mehmet Yavuz konuşmasında,


Antalya Havalimanı`nın her yıl Türkiye`ye gelen turistlerin üçte birini karşılayan ya da uğurlayan havalimanı olduğunu kaydetti. Yavuz, " ICF`nin kazandığı bu ödülü sadece işletici firmayı değil, valiliğimiz olmak üzere havalimanındaki tüm çalışanları fazlası ile onurlandırmıştır. Ticari alanlar, operasyon, halkla ilişkiler, müşteri memnuniyeti gibi ana başlıklar değerlendirildiğinde vizyonu, stratejisinin bütünsellik açısından sunulması ile verilen Antalya Havalimanı`nın bu başarısı sadece Antalya için değil, ülkemizin içinde gurur kaynağıdır" dedi.


ICF Airports Antalya Havalimanı Genel Müdürü Alexander Laukenmann, törende yaptığı konuşmada,


Bugünün kendileri için çok mutlu bir gün olduğunu söyledi. Laukenman, "Antalya Havalimanı kazandı. Çünkü kaliteli, güvenli ve en iyi performansı biz gösterdik. Bu ödülü havalimanında herkes kazandı. Bu başarı hepimizin" dedi.



Genel Müdürümüz Sayın Orhan BİRDAL, ödül töreninde yaptığı konuşmasında,


"ANTALYA DÜNYAYA AÇILAN KAPI"


Antalya Havalimanı`nın Türkiye`de ilklerin havalimanı olduğunu kaydederek, "Türkiye`de yap-işlet-devret projesinin ilk uygulandığı havaalanı. Türkiye`de yine birbirine paralel ve bağımsız kullanılabilen tek havalimanı. Yine iki tane dış hatlar terminali, ayrı işleticiler tarafından işletilen tek havalimanı" dedi. Antalya Havalimanı`nın 2002` de 10 milyon olan yolcusunun 2010`da 22 milyonun üzerine çıktığını kaydeden Birdal, "İki katından daha fazla hizmet veren uğurlayan ağırlayan bir havalimanı. Böyle bir havalimanı kaliteden ve güvenlikten hiç ödün vermeyen Türkiye`nin turizminin başkentinde hizmet veren bu havalimanı tabi ki ödüllerin en iyisine layıktır. Türk sivil havacılığının dünyaya açılan en önemli kapısı Türk güler yüzünün en önemli vitrini olan Antalya havalimanın bu sahadaki dünya otoriterleri tarafından da başarısının tescil edilmesinden büyük mutluluk duyuyorum ve Türk sivil havacılığına ve turizmine hayırlı olmasını dilerim" diye konuştu.


Sivil Havacılık Genel Müdürü Bilal Ekşi yaptığı konuşmasında,


"8 YENİ AĞ ÇALIŞMAMIZ VAR"


Türkiye`nin yolcu trafiği açısından en yoğun havalimanlarından olan Antalya Havalimanı`nı kazandığı ödülden dolayı tebrik ettiğini söyledi. Ekşi, "Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım`ın, `Her Türk vatandaşı en az bir kez uçağa binecektir` sözlerini hatırlatarak, "2003 yılında hayata geçirilen sivil havacılıktaki başarılara her gün yenisinin eklenmesinin mutluluğunu yaşıyoruz. Hem yolcu sayıları hem de yolcu ağında müthiş gelişmeler yaşanıyor. Yurtdışındaki yeni ağ çalışmaları devam ediyor. Şuana kadar 8 ülkeyle görüşmelerimiz devam ediyor" diye konuştu. Ekşi şöyle devam etti:



"Uçuş emniyeti açısından büyük önem taşıyan bu yıl çok önemli hedef belirledik. Özellikle yerli hava işletmelerimizin yurtdışı hatasını sıfır hedefliyoruz. Bu hedef çerçevesinde yer hizmeti kuruluşlarının da kendi denetimlerini gerçekleştirmeleri yönünde eğitimle veriyoruz. Uçuş emniyeti ve havacılığın bir diğer ağıda havalimanlarımızdır. Apron kazalarını azaltmaya yönelik yer hizmet çalışmaları yapılıyor. Havaalanlarımızın standartlarımızın artırılması için denetimler ve DMHİ ile işbirliği devam ettiriliyor. Ekonomik, engelsiz, her ile bir airport, yeşil havalimanı projelerimizi devam ettiriyoruz." Dedi.


ÖDÜL TÖRENİ


16 Haziran`da Lizbon`da düzenlenen tören ile büyük ödülü alarak Antalya`ya getiren ICF Airports Genel Müdürü Alexander Laukenmann tarafından ödül, ICF Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Çeçen`e takdim edildi. Ödülün birer replikaları da Sivil Havacılık Genel Müdürü Bilal Ekşi, DHMİ Genel Müdürü Orhan Birdal, Antalya Vali Yardımcısı Mehmet Yavuz, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Antalya Emniyet Müdürü Ali Yılmaz, DHMİ Antalya Havalimanı Başmüdürü Osman Serdar ve ICF Airports Yönetim Kurulu üyelerine takdim edildi.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
antalya, büyük, havalimanına, onur


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Antalya'da Rus turistlere büyük şok Seth Haber Arşivi 0 04 Ağustos 2014 01:24