IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 26 Kasım 2011, 14:22   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (1)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
THY uçuş akademisi 3 dönem mezunları





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Türk Hava Yolları'nın Yenibosna'da bulunan ve yeni inşa edilen Uçuş İşletme Binası'nda düzenlenen mezuniyet törenine DHMİ Başmüdürü Celal Özuğur, Türk Hava Yolları Uçuş İşletmeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Asaf Bora ve Uçuş Eğitim Başkanı Menderes Çakıcı ile uçuş eğitim öğretmenleri, pilotlar ve aileleri katıldı.

Şehit ve gaziler için bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından düzenlenen törende konuşan Uçuş Eğitim Başkanı Menderes Çakıcı 23 sene önce kendisinin de aynı yoldan geçtiğini belirterek bayrak yarışında gelen yeni genç nesile başarılar diledi.

Çakıcı sözlerine şöyle devam etti; “Çetin imtihanlardan geçtiniz. Bazı imtihanlarınız 1 yıldan fazla sürdü. Amacımız şu en kaliteli personelle çalışmak çünkü kokpitte hata olamaz. 0 hatayla uçmak zorundayız. Bizler sizi bu amaçla eğitiyoruz. 22 aylık bir sürenin sonunda buraya geldiler. Çok fazla uçak siparişi verdiğimiz için özel uçuş okullarından da pilotlar aldık. DLR Test merkezimizin açılmasıyla artık öğrencilerimizi Almanya'ya göndermiyoruz. Pilotlarımızın birçoğunu burada kendi uçuş akademimizde eğitiyoruz. Buna rağmen ihtiyacımız da çok fazla. Bize 18 ayda 640 pilot katıldı. Dev adımlarla büyüyoruz. 16.000’den fazla personele sahip büyük bir aileyiz. Üniformamız ağır bir üniformadır. Herkes taşıyamaz. Şu anda kısa bir eğitim süreci geçirdiniz. Önümüzdeki 7 aylık tip eğitiminin ardından da sağ koltukta görev almaya başlayacaksınız. Ailelerin gençlere çok destek olmaları gerekmektedir. Dakik bir havayoluyuz. Bir dakika uçak beklemez. Bu yüzden pilot arkadaşlarımızın zamanında gelmesi gerekiyor. Çünkü yolcu ve yük beklemez" dedi.

ÇAKICI GELECEĞE YÖNELİK UYARILARDA BULUNDU "BURADA PARDONA YER YOK!"

Dünyadaki büyük rekabetin en önemli oyuncularından olduklarını sözlerine ekleyen Çakıcı, "Sizler bu günlere gelirken bir sürü emek verdiniz. Ödülden ödüle koşan bu şirketin emniyetli uçuculara ihtiyacı var. THY daha da büyüyecek. Ülke olarak ilerimiz açık. THY olarak, dünyanın en iyisi olmak amacıyla kokpitte, heryerde çok dikkatli olmanız gerekmektedir. Emekli olana kadar eğitim almaya devam edeceksiniz. Performansınızı belli bir seviyenin altına düşürürseniz Türk Hava Yolları sizinle yollarını ayırır. Türk Hava Yolları çok önemli bir şirkettir. Burada hataya, pardona yer yok. Bu arada arkadaşlarımızın akademiye geldiklerinden sonra onlara büyük destek veren hocalarımıza da teşekkür ediyorum. Tüm mezun pilotlarımıza başarılarının devamını dilerim” diye konuştu.

Konuşmaların ardından bröve ve mezuniyet diplomalarının takdimine geçildi. Mezun pilot Gökhan Dursun’a brövesini ve diplomasını DHMİ AHL Başmüdürü Celal Özuğur, mezun pilot Mustafa Yiğittop’a brövesini Uçuş İşletmeden Sorumlu Genel Müdür yardımcısı Asaf Bora, mezun pilot Emre Atik’e ise brövesini ve diplomasını Uçuş Eğitim Başkanı Menderes Çakıcı takdim etti.

UlasimOnline

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
3, akademisi, dönem, mezunları, thy, uçuş


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Kısa dönem uzuyor, Uzun dönem kısalıyor Dilara Haber Arşivi 1 12 Ekim 2010 10:11