IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 29 Mart 2012, 17:36   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (1)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
SHGM, Sivil Havacılık Eğitim Çalıştayı Düzenledi





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü (SHGM) tarafından 6 Mart 2012 tarihinde Ankara'da Sivil Havacılık Eğitim Çalıştayı düzenlendi.

661 Sayılı Kanun Hükmünde Kararname ile SHGM bünyesinde ihdas edilen Sektörel Düzenleme ve Eğitim Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen çalıştay, Sivil Havacılık Meslek Yüksekokulları, THY Eğitim Başkanlığı ile TÖSHİD temsilcilerinin katılımı ile gerçekleştirildi.

Sivil Havacılık Genel Müdürü Bilal EKŞİ başkanlığında gerçekleştirilen çalıştayda, Sivil Havacılık Sektörünün Eğitim İhtiyacı ve Üniversitelerin Eğitim Kapasiteleri arasındaki İlişki, Sivil Havacılık Alanında Eğitim Düzenleyen Üniversite ve Meslek Yüksek Okullarının Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü'nden ve havacılık sektöründen beklentileri ile Eğitim Materyalleri ve Eğitim Kaynaklarının Standardizasyonu konuları ele alındı.

Sivil havacılık alanında eğitim konularında yaşanılan aksaklıklar, bunların nasıl giderileceği ve kurumların üzerlerine düşen görevlerin masaya yatırıldığı çalıştayda, Eğitim Kurumları ile SHGM'nin ve sektörün yakın işbirliği ve koordinasyon içinde olmasının önemine dikkat çekildi.

SHGM'nin eğitim materyalleri konusunda gerekli desteği sağlayacağı ve yabancı kaynakların Genel Müdürlük tarafından temin edilip dağıtılabileceğinin de ifade edildiği çalıştayda ayrıca, havacılık sektörün eleman ihtiyacının analizi için sektör ve gönüllü Üniversitelerin de katılımıyla bir Komisyon kurulmasına karar verildi.

Çalıştaya üniversitelerden yoğun katılım…

Çalıştay'a Sivil Havacılık Yüksek Okulları ile sivil havacılığın çeşitli branşlarında eğitim veren Meslek Yüksek Okullarından çok sayıda temsilci katıldı. Anadolu Üniversitesi, Akdeniz Üniversitesi, Atılım Üniversitesi, Beykoz Lojistik MYO, Ege Üniversitesi, Erzincan Üniversitesi SHYO, Erciyes Üniversitesi SHYO, İstanbul Üniversitesi Teknik Bilimler MYO, Kapadokya MYO, Kocaeli Üniversitesi SHYO, Özyeğin Üniversitesi, 19 Mayıs SHYO, ODTÜ Havacılık ve Uzay Bölümü, Okan Üniversitesi MYO, Mustafa Kemal Üniversitesi SHYO, Muğla Üniversitesi, THK Üniversitesi'nin temsilcileriyle birlikte toplam 48 kişinin katılımıyla çalıştay gerçekleştirildi.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
çalıştayı, düzenledi, eğitim, havacılık, shgm, sivil


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
SHGM Sayın Bilal EKŞİ'nin 7 Aralık Dünya Sivil Havacılık Günü Mesajı Chelt Sivil havacılık 0 08 Aralık 2011 13:18
Sivil Havacılık'ta eğitim için adım atıldı Chelt Havacılık Haberleri 0 19 Şubat 2011 00:30
Atatürk Havalimanı'na AB finansmanı ile Sivil Havacılık Eğitim Merkezi yapılacak Chelt Sivil havacılık 0 05 Şubat 2011 10:10
7 Aralık Sivil Havacılık Günü Chelt Sivil havacılık 0 08 Aralık 2010 21:38