IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Havacılık Haberleri (https://www.ircforumlari.net/havacilik-haberleri/)
-   -   Ali Kıdık: "SHGM'nin bu kararı utanç verici" (https://www.ircforumlari.net/havacilik-haberleri/854013-ali-kidik-quotshgmnin-bu-karari-utanc-vericiquot.html)

xena 16 Ocak 2020 20:02

Ali Kıdık: "SHGM'nin bu kararı utanç verici"
 
AirportHaber Genel Koordinatörü ve İYİ Parti İBB Meclis Üyesi Ali Kıdık, geçtiğimiz günlerde Sabiha Gökçen Havalimanı'nda pistten çıkan uçak nedeniyle gündeme gelen İstanbul'daki havalimanlarıyla ilgili tartışmaları İBB Meclisi'ne taşıdı.

İBB Meclisi'nde gündem dışı bir konuşma gerçekleştiren Kıdık, İstanbul Havalimanı'nın yapımına karşı olunmadığını ancak Atatürk Havalimanı'nın devre dışı bırakılmasının doğru bir karar da olmadığını ifade etti.

'İstanbul'a 3. havalimanı gerekiyordu ancak İstanbul Havalimanı sözleşmesi Atatürk Havalimanı'nın devre dışı bırakılmasına göre dizayn edildi' diyen Kıdık, Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü'nün Sabiha Gökçen Havalimanı ile ilgili kararını da gündeme getirdi.

Sabiha Gökçen'de yeni uçuşa izin verilmeyeceğini bildiren SHGM'nin kararını 'utanç verici' olarak tanımlayan Kıdık, süreci verdiği çarpıcı bilgilerle değerlendirdi.


Alinti


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 16:16.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net