IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Konu Kapatılmıştır
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 26 Kasım 2014, 23:04   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Vefk Yapımı Yazımı




erhangi bir maksat için bir vefk yapımı ve yazımı şöyledir.yapmak isteyen kimse abdest alıp rızaen lillâh iki rekat namaz kılar. Hayır işlerde Fatiha Suresi’nden sonra birinci rekatta İnşirah Suresi, ikinci rekatta Fatihamdan sonra Kadı- Suresi okunur. Şer işlerde; birinci rekatta Fatiha‘dan sonra Fil Suresi, ikinci rekatta Fatiha'dan sonra Tebbet Suresi okunur. Selam verdikten sonra (70) kere:
Estağfırullâhel azıymellezî la ilahe illâ hÜvel hayyel kayvûme ve etûbü ileylı* der. (100) kere de herhangi bir salavatı şerifeyi okur ve yerinden kalkmadan (21) defa:

Allahümme yâ bediy’as semâvâti vel erdi yâ zel celâli vel ikrarmi ya sarîhal müstasrihiyne yâ ğıyâsel müsteğıysîne yâ mücîbel mudtarrine yâ ilahel âlemine minke atlübü hâcetî ve ente a'lcnıü bihâ fakdıha bi havlike ve kuvvetike yâ zel celâli vel ikram. Ve sallellâhü ala seyyidinâ ve nebiyyinâ muhammedin ve alâ âlihî ve sahbihî ve selleme* duasını okuyup yapmakta olduğun vefk in yıldızının da buhurunu yakarak vefki çizmeye, rakamlarını veya hurufatını koymaya başlarsın, Vefk tamamlandıktan sonra teshir veya mehabbet maksadı ile yapılan vefklerin etrafına:
* *
Ve iz kâle ibrâhîmü rabbi erinî keyfe tuhyil mevta* kâle eve lem tümin* kâle belâ ve lâkin ti yatmeinne kalbı* kâle fe huz erbeaten minet tayri fe surhünne ileyke sümmec’al ala külli cebelin minhüntıe cüz’en sümmed'uhünne ve'tîneke sa’yâ* Yevme natvis semâe ke tayyis sicilli lil kütüb. Kemâ bede'nâ evvele halkın nüıydühû va’den aleyna* innâ kiınnâ fâılîn* Kâlellezî ıindehû ılmün minel kitabi ene âtîke bihî kable en yertedde ileyke tarfüke* fe lemmâ raâhü mustekirran ındehû kâle hazâ min fadli rabbî* Tevekkelû yâ huddâme hâzihii esmâi bi tehyıci kalbi fülanibni fülanete alâ mehabbeti fiilânete bînti fülâneie bi hakkı tesbîhıl melâiketi ve salâtiş şuhedâi* Fe sevfe ye'tillâhü bi kavmîn yühıbbütıüm vc yühıbhûnehü ve elkaytîi aleyke mehahbeten minnî* Vezkürû nı'metellâhi aleyküm iz küntüm a’dâen fe ellefe beyne kulûbiküm fe asbahtüm bi nı'mefihî ıhvânâ* Ve neza nâ mâ fi Sudûrihim min ğıllin ıhvânen alâ sururin mütekâbilin* ay et-i kerimelerini yazıp üç veya yedi defa bu ayetleri okuyarak vefke nefes edilir.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
vefk, yapımı, yazımı


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Evde Puf Nasıl Yapılır?, Resimli Puf Yapımı Anlatımı, Renkli Puf Yapımı Violent El Sanatları 0 25 Eylül 2014 20:07
Yazımı Karıştırılan Bazı Sözcüklerin Doğru Yazımı Ecrin Türk Dili ve Edebiyatı 0 09 Mayıs 2011 12:58
Firefox Eklenti Yazımı 0x94 Windows 0 16 Haziran 2008 04:33