IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 28 Kasım 2014, 22:11   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Aşk Büyüsü




Aşk büyüsü günümüzün en çok tercih edilen ve aynı zamanda en çok ilgi gören büyüleri arasındadır, bu makalemizde merak edenleriniz için aşk büyüleri hakkında bazı bilgiler vereceğiz.
Öncelikle aşk nedir bu tanımın üzerinden konuya girmek gerektiğini düşünüyoruz. İnsanlar hangi nedenlerden dolayı aşık olurlar ve neden bir insana bağlanırlar. Aşk çok yoğun bir duygudur aslında. Bu duygu sevginin çok daha ileri seviyede kişilere yansımasından dolayı meydana gelir. İnsanlar yaşamları boyunca birilerine duygusal anlamda yakınlık duyarlar bu yakınlık daha sonra sevgiye dönüşür. Sevginin çok ileri boyutunda aşk duygusu oluşmaya başlar. İşte aşık olmak bu aşamada başlar. Bundan sonrası artık kimi zaman elem kimi zamanda mutluluk içinde geçmeye başlar.
Hiç kimse bu hayatı yalnız yaşamak istemez, her insanın kendisini sevecek ve sahiplenecek diğer bir kişiye ihtiyacı vardır. Her insan bir başkası tarafından sevilmek ve özlenmek ister. İşte bu noktada karşısında doğru insanı bulduğunda ona karşı büyük bir bağlılık hisseder. Bu hisler bazen tatlı hatıralar bazende acı hatıralar bırakır. Aşk bu hayatta her insanın yaşaması gereken en üstün duyguların başında gelir. Ayrıca aşk paylaşıldıkça çoğalan tek olgudur. Bu yüzden kimi insanlar aşkın gerçekte ne olduğunu bilmezler. Hatta pek çoğu bu duyguyu gerçek anlamda yaşamadığı için daha önce bu duyguyla hiç tanışmadığı için aşık olan insanları küçümserler. Oysa aşk insanın ayaklarını yerden kesen onları bulutlara çıkarak çok güzel bir duygudur.
Kimi zaman bu aşk bir takım nedenlerden dolayı bitmek zorunda kalır. Kişiler medyumlara giderek aşk büyüsü yaptırmak gibi çözümler arama yoluna girerler. Aşk büyüleri terk eden sevgililerin geri dönmesi ve eski sevgilerini tekrar göstermeleri için yaptırılır. Kimi zaman evli çiftlerde eşlerden bir tarafın diğer tarafa karşı ilgisinin azalması sonucunda da ilgi bekleyen taraf diğer tarafa aşk büyüsü yaptırabilir. Bunun sonucu olarak kaybedilen aşk yeniden canlandırılır.
Yalnız bu noktada aşk büyüsü yaptırmak için medyuma giden kişilerin oldukça dikkatli olmaları gerekir. Çünkü aşk büyüsünü yapan medyum sayısı oldukça fazladır ama çoğu medyum gerçek anlamda bu büyüyü hazırlayacak bilgiye sahip değildir. İşte bu yüzden aşk büyüsü yaptıran kişiler çoğu zaman hayal kırıklığı yaşarlar. Oysa doğru bir medyuma gitmiş olsalardı bu olumsuz durumu asla yaşamazlardı.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
aşk, büyüsü


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Aşk Büyüsü 2 Swat İslamiyet 0 26 Kasım 2014 21:24
Mum Büyüsü Swat İslamiyet 0 26 Kasım 2014 21:22
Dokunmanın Büyüsü Kalemzede Ev Dekorasyonu 0 10 Kasım 2011 09:16