IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 28 Kasım 2014, 22:16   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Büyüden Nasıl Korunabiliriz?




Büyüden nasıl korunabiliriz ? Öncelikle yapılan büyüden korunabilmek büyüden korunacak kişinin her şartta temiz ve saf olması bu duyguları içinde barındırması gereklidir.
Büyüye maruz kalmış kişiler o büyünün bir şekilde giderilmesi yada o büyünün bozulması mümkün olmadan sonrasında korunmuş olması çok zor olur. Kişilerin temiz ve saf haldeyken bazı dualara sarılması onları bu büyülerden koruyacaktır. Örneğin Ayetel Kürsi duası okunarak pek çok büyüden korunma sağlayabilirler. Yine diğer bir sure olan Felak Suresi de sizi büyülerden koruyacak önemli surelerdendir.
Her zaman sıcak ve soğuktan bedenimizi nasıl koruyorsak ruhumuzu da büyülerden korumak için belli süreler içinde bu duaları tekrar etmemiz gerekir. Ruhumuzu sürekli dua ederek dış kötülüklerin etkisinden uzaklaştırabiliriz.
Kötü büyülerin hemen hemen hepsi insanlara zarar verir. Bu yüzden kötü büyü yaptıranların yerleri öbür dünyada cehennem olacaktır. Yapılan büyüler 2 gruba ayrılır. Bunlar aktif büyü ve pasif büyüdür. Bu büyülerden diğer yazılarımızda söz edeceğiz. Şimdilik burada sadece isimleri yazarak geçelim.
İnsanlar yukarıda saydığımız korunma uygulamalarını yapmalarına rağmen halen bu büyülerden korunma sağlanamadı tespit edilmiş ise yapılaması yada izlenmesi gereken en doğru yol büyüden korunmak için uzman bir hocadan yada medyumdan korunma vefki talep etmeleri gerekir. Medyumların sizin büyülere karşı korunma sağlamanız için hazırladıkları çok güçlü çalışmaları vardır.
Eğer doğru bir medyum tarafından hazırlanan büyüden korunma vefki yaptırırsanız bu koruma vefki sizi tüm büyülerin kötü tesirlerinden uzak tutarak tam bir koruma sağlayacaktır. Elbette bu büyüden korunma vefklerini taşıyan insanların öncelikle bu yapılan vefklere tam olarak yürekten inanmaları gerekir. Çünkü kişiler eğer üzerlerinde taşıdıkları vefklere samimi olarak inanmıyorlarsa bu vefklerin faydasını göremeyeceklerdir. Vefklerin çalışma prensibi ilk olarak inanmaktan geçer. Bu yüzden insanlarımızın çoğu bunu bilmedikleri için vefkerin bir tesirini görmediklerini söylerler. Oysa durum farklıdır yani bu vefkin etki etmemesinin sebebi onların zayıf inançlarından kaynaklanmaktadır.
Büyüden nasıl korunabiliriz başlıklı makalemizde sizlere faydalı olmaya çalıştık. Umarız bu yazımızın sizlere bir faydası olmuştur.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
büyüden, korunabiliriz, nasıl


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Köpekbalığı Nedir? Nasıl Beslenir, Nasıl Avlanır, Nasıl Çoğalır–Hakkında Geniş Bilgi Violent Hayvanlar Alemi 0 25 Ocak 2014 20:23
Kedi Nasıl Bir Hayvandır, Fiziksel Özellikleri, Nasıl Beslenir, Nasıl Çoğalır Violent Evcil Kediler 0 25 Ocak 2014 20:17
Büyüden Korunmak Için Dua Flora Dualar 0 01 Temmuz 2013 16:10
Büyüden ve Cinden Korunmak için Dua Zen Dualar 0 19 Kasım 2012 15:08
Yıldırımdan Nasıl Korunabiliriz ! dreamy Genel Paylaşım 0 01 Temmuz 2009 19:28