IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 28 Kasım 2014, 22:19   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
En Etkili Aşk Büyüsü




Aşk büyüleri arasında bir diğer sıkça sorulan sorulardan biriside en etkili aşk büyüsü nedir sorusudur.Konunun esası aslında bu şekilde yanlış anlaşılıyor. Çünkü bir kere her hastaya aynı ilacı veremezsiniz. Her insanın her ilaca vereceği tepki aynı olmaz o nedenle en etkili aşk büyüsü budur yada şudur demek doğru değildir.
Esas olan doğru reçeteyi doğru insana vermektir. Her insan için en etkili büyü farklılık gösterir. En etkili aşk büyüsü yada en güçlü aşk büyüsü aslında bu büyüyü hazırlayan medyumun bilgeliğine bağlıdır. Yoksa ben sürekli şahit oluyorum bazı bana yazan kişiler farklı medyumlara tesirli aşk büyüsü yaptırdıklarını ama sonuç alamadıklarını yazıyorlar. Bu işlerde maalesef kayıplar yaşanıyor maddi ve manevi kayıplar oluyor. Bu yüzden bu tür vefkleri işini iyi bilen işinin erbabı medyumlara yaptırmanızda sizin için hayır vardır.
Genel olarak benim şahsi fikrim kaşık büyüsü yada canbar aşk büyüsü yönündedir. Bu iki büyü gerçekten en hızlı tesir eden aşk büyüleri arasındadır. Birde sizin bana iyide hocam biz nereden bileceğiz iyi yada kötü medyumları diye sorduğunuzu duyar gibi oluyorum. Bunun çok kolay bir yolu var internette medyum diye arattırdığınız da sağ tarafta çıkan medyum siteleri para vererek reklam veren sitelerdir. Bunlardan uzak durun çünkü paran veren herkes sağ tarafta çıkabilir. Önemli olan medyum kelimesinde sol tarafta çıkan medyumların sitesidir. Onları arama motorları güvenli bulduğu için buraya layık görmüştür.. Bu size bir kaynak olsun. Reklam veren medyum sitelerinden uzak durun.
Eğer hala her şeye rağmen karar vermemişseniz ve bir medyuma ihtiyacınız var ise o zaman bana çekinmeden yazın sevgili kardeşlerim. Ben bu konuda size mutlaka yardımcı olurum. Bana her zaman yazabilirsiniz, sizleri yaradan dan ötürü seviyorum ve yanlış kişilerle yanlış medyumlarla vakit kaybetmenizi istemiyorum. Her zaman her konuda bana yazın ben uygun olduğum zamanlar mesajlarınıza mutlaka cevap yazıyorum. Yada web sitemi takip ederek yayınlayacağım yeni makalelerimi okuyabilirsiniz. Bu sitede diğer medyum sitelerinde olduğu gibi oradan buradan kopyalayıp yapıştırma bilgi yoktur. Her şey orjinal ve tüm makaleler bana aittir.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
aşk, büyüsü, en, etkili


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Etkili Aşık Etme Büyüsü Swat İslamiyet 0 26 Kasım 2014 21:31
Etkili Bağlama Büyüsü Swat İslamiyet 0 26 Kasım 2014 21:28
Aşk Büyüsü 2 Swat İslamiyet 0 26 Kasım 2014 21:24
Mum Büyüsü Swat İslamiyet 0 26 Kasım 2014 21:22