IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 28 Kasım 2014, 22:22   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Canbar Büyüsü




Özellikle genç yaştaki aşıkların çoğunlukla tercih ettiği canbar büyüsü gerçekten etkin bir aşk etme büyüsüdür. Hepimiz bir dönem genç olduk bazılarımız ise hala bu dönemi en ateşli şekilde yaşamakta mutlaka. Sevdiğiniz gün geçtikte sizden uzaklaşıyorsa bir başka insana gönül vermiş olma ihtimali oldukça yüksektir. Böyle bir dönem içindeyseniz canbar büyüsü sizi bu içine sıkıştığınız kötü durumdan bütünüyle kurtaracaktır. Canbar büyüsünün adını insanlarımız daha yeni yeni duymaya başladılar. Aslında büyüler yıllardır var olan ama insanların ismini duymadıklarını bir uygulamadır.
Canbar büyüsüyle ilgili internette bir çok makale bulabilirsiniz fakat bunların bir çoğu asılsız bilgisizce yazılmış yazılardır.Bu nedenle halkımızın kafası sürekli karışıyor. Önüne gelen herkes bir medyum sitesi açıp, olur olmaz bilgisizce oradan buradan bir takım kopya içerik kullanarak sizin aklınızı karıştırıyorlar. Bu konuda yapılacak çok bir şey yok. Bu yazıları insanlar okuyup kendi akıl süzgecinden geçirip doğruluğuna karar verecekler. Zaten taklit olan, asılsız olan, uydurmaca olan sahte siteler kendini gösteriyor. Akıl sahipleri bunu elbette anlayabiliyor. Bu yüzden önce insanımızın akıl sahibi olması gerekiyor. İyiyi ve yanlışı akıl ayırt edebiliyorsa o zaman mesele yoktur. Sevgili kardeşlerim şu an buraya yazdığım makale bile bir süre sonra bu kopyacılar tarafından kopyalanarak kendi sitelerinde sizlere sunulacaktır. Bundan hiç şüpheniz olmasın. Yalnız taklitler aslını yaşatır, benim bu konuda bir kaygım yok. Bu yüzden herhangi bir konuda yeni makale yazarken böyle bir endişe yaşamıyorum. Varsın kopyalasınlar en azından şunu yapsalar daha iyi olur. Alınan bilgileri aldıkları gibi yazsalar o zaman sorun olmaz. Yalnız bunlar aldıkları içerikleri olduğu gibi kaynak göstererek değilde orasını burasını değiştirerek kendilerine aitmiş gibi yayınlıyorlar. Bu davranış etik bir davranış değildir. Şimdi biz konumuza geri dönelim.
Canbar büyüsü daha öncede söylediğim gibi gerçekten etkisi güçlü bir aşk büyüsüdür. Bunu hemen herkes yaptırabilir. Zaten son dönemlerde internetinde yaygın kullanılmasından dolayı hemen herkes canbar aşk büyüsünün adını bir yerlerde duymuş yada okumuştur.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
büyüsü, canbar


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Aşk Büyüsü Swat İslamiyet 0 28 Kasım 2014 22:11
Canbar Aşk Büyüsü Swat İslamiyet 0 26 Kasım 2014 21:25
Aşk Büyüsü 2 Swat İslamiyet 0 26 Kasım 2014 21:24
Mum Büyüsü Swat İslamiyet 0 26 Kasım 2014 21:22