IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
1Beğeni(ler)
  • 1 Post By Swat

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 23 Aralık 2018, 19:42   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
BAKIM NASIL YAPILIR




En doğru bakım, birebir kişiyle yüzyüze olmak suretiyle yapılır. Bu şekilde yapılacak bir kontrol en doğru ve en hızlı sonucu verir. Çünkü kişi bulunduğu mekanı manyetik enerjisiyle doldurur. Bu şekilde net bilgilere ulaşmak mümkündür. Eğer bakım yapılacak kişiyle yüzyüze görüşme imkanı yoksa kişiye ait bilgilerden hareket ederek büyü vb. kontrollerin yapılması da mümkündür.

Kişiye ait bilgiler eksikse o takdirde kişinin fotoğrafı üzerinden bakım yapılır. Eski dönemlerde fotoğraf teknolojisi olmadığı için bizzat kişinin kendine ait çamaşır, çorap, kıyafet veya örtülerinden faydalanarak çalışma yapılırdı. Günümüzde bu tür eşyalara artık ihtiyaç duyulmamaktadır. Eğer bu şekilde kişi bilgilerinden veya fotoğrafı üzerinden bakım yapılacaksa kısa sürede sonuç almak mümkün değildir. Kısa sürede sonuç alınacak yöntem yüzyüze yapılan bakımdır.

Kişinin bilgileri veya fotoğrafı üzerinden yapılacak bakım için gecenin belirli saatlerinde çalışma yapmak ve ertesi gün bilgi vermek mümkündür. Uzaktan yapılan bakım bazı bilgilere ulaşamama anlamında eksiklikler taşır. Bu nedenle konu hakkında uzman olan kişiler mecbur kalmadıkça uzaktan bakım yapmayı tercih etmezler.

Günümüzde telefonla bilgileri alan kişilerin 15 -20 dakika sonra verdikleri sonuçlara kesinlikle itibar etmemek gerekir. Zira böyle bir yöntem yoktur. Gerçeği yansıtmaz. Karşılıklı yapılan bir bakım bile 30 dakika zaman alabilir. Büyü veya diğer problemlerin teşhis ve tespit edilmesi kolay değildir. Bu açıdan, kahve falına bakarken sizde büyü olduğunu iddia eden kişilerin yaptıkları bakım (!) tamamen asılsızdır.

Bakım; kahve falı, tarot, kartlar, kitap açma, muska düşürme şeklinde olmaz. Bu yöntemlere itibar edilmemesi gerekir. Bu tespit ciddi bir çalışmadır, belirli birikim ve uzmanlaşma gerektirir. Halk arasında bakım en çok YILDIZNAME ile karıştırılır. Yıldızname farklı bir yöntemdir ve kişi üzerindeki problemleri tespit etmez. Yıldızname, kişinin yaradılışından gelen özellikleri, ahlaki yapısı, değerleri, olaylara bakış açısı gibi bilgiler verir. Yıldızname ile kişinin farkında olmadığı yönleri ortaya çıkarılır ve genellikle başka bir kişi ile olan uyumu konusunda doğru bilgiler verir. Örneğin, evlenecek olan çiftlerin birbirleriyle uyumlu olup olmadığı, karşılıklı anlaşmazlığa düşeceği muhtemel konular, ortak noktaları gibi bilgilere ulaşma konusunda son derece yeterli bilgiler verir.

Bakım karşılıklı yapılıyorsa, kişinin manevi ve manyetik yapısı üzerinden hareket ederek alınan bilgiler toplanır. Toplanan bu bilgiler HAVASS İLMİ ölçülerinde değerlendirilir ve varsa kişinin maruz kaldığı sorunlar tespit edilerek çözüm önerileri belirlenir. Eğer bakım uzaktan yapılıyorsa, gecenin uygun bir saatinde yine havass ilmi çerçevesinde çalışmalar yapılır ve varsa sorunlar tespit edilir. Uzaktan bakım karşılıklı yapılana göre daha yorucudur ve daha az bilgi verir.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 23 Aralık 2018, 19:54   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: BAKIM NASIL YAPILIR




Arkadaşlar öncelikle merhaba bu bakım olayı oldukça ciddi bir meseledir inanan var inanmayan var herkesin kendi görüşüdür, buna kimse bir şey diyemez ve saygı duymak zorundayız ama olur da ailenizden biri bu işlere inanır güvenir veyahut maruz kalır etrafınızdan duyarsınız sevdiğiniz biri olur gerektiğinde uyarmanızı önemle rica ederim dolandırılmasın malum bu konuda dolandırma olayı tavan yapmış durum da

BAKIM ESNASINDA HOCAYA DİKKAT ETMENİZ GEREKEN HUSUSLAR.

- Hoca mutlaka sizin le aynı odada tek olmamalıdır !
- Hocanın odasında metal,süs,makina halısı (el örmesi değil kilim tarzı), etrafı caf caflı süslü ayna, dışardan enerjiye etki edecek düşürecek her hangi bir meteryal varsa o bakım kesinlikle tutmaz
- Bakım dediğimiz olay bir nevi Enerji akımıdır.
- Bakım Esnasında hocanın size hiç birşey içirmesine yedirmesine gerek yoktur.
- Bakım esnasında hocanın size el elime sadece elinizin üzerine temas etmesi gerekmektedir başka bir bölgenize değil yani göbeğini aç yavrum seni üfleyecem diğe bir olay yok
- Hocanın elbisesi sırf saf ipekden olmalıdır triko bile enerji düşürür.
- Hocanın kullandığı kağıt tamamen el yapımı olmalıdır defrer sayfası kareli metot defteri o enerjide tutmaz.
- Hoca saf safran ve okka kullanmalıdır aksi takdirde yazdığı hiç bir muska vs yıldızname dahil değeri yoktur.
- Bakım denilen olay hadi ben geldim doğrum tarihini söyle ananın adını söyle babanın adını söyle elini uzat 20dk sonra ver 500 tl tamamdır diğe bir olay yok hocanın kişiye bakım yapabilmesi için en az bir kaç seans gerekmektedir, cünkü yapacak kişinin bazı duları okuyup oruç tutması gerekmektedir.

Bu söylediklerimi bizzat tecrübe etmiş bulunmaktaydım.

 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Etiketler
havas ilmi bakim nedir nasıl yapılır


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
KIRAN HAC NASIL YAPILIR Spacely Genel İslami Konular 0 14 Eylül 2014 00:17
Print screen nasil yapilir ? IF-Global İllegal Faaliyetler 0 31 Ekim 2012 20:01
Tesbihat nasil yapilir? Swat İslamiyet 0 16 Ocak 2012 21:51
ISTIHARE NEDIR...ve nasil yapilir limon Rüya Tabirleri 3 22 Eylül 2011 18:51