IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

1Beğeni(ler)
  • 1 Post By Feronia

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 04 Nisan 2019, 12:32   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Sevgilinizin annesi ile tanışmaya giderken nelere dikkat etmeli?




Sevgilinizin annesi ile tanışmaya giderken nelere dikkat etmeli?



Artık zamanı geldi! Müstakbel kayın validenizle tanışmaya gidiyorsunuz. Acaba sizinle ilgili ilk izlenimi nasıl olacak? Bu püf noktalar işinize yarayabilir! İşte sevgilinizin annesi ile tanışırken dikkat etmeniz gereken şeyler...
İlk izlenim çok önemlidir... Ama özellikle sevdiğiniz adamın annesinin gözünde bırakacağınız ilk izlenim daha da önemlidir. Peki ama onunla tanışmaya giyerken ne giymelisiniz? Hem kişiliğinizi hem tarzınızı yansıtan sade giysiler mi yoksa klasik, sıradan bir şeyler mi? Ya da erkek arkadaşınızın annesine ilk tanışmada ne almalısınız? Neler hakkında konuşmalısınız? Bu ilk buluşmanın sizi endişelendirmesi çok normal. Yıllardır bizlere erkek annelerinin oğullarına bir türlü gelin adayı beğenemediklerini beğenseler de burunlarından getirdikleri anlatılıp durdu. Şimdi tabuları yıkma zamanı. Müstakbel kayınvalidenizle konuşacak bir şey bulamasanız bile onu duruşunuz ve giydiklerinizle de etkileyebilirsiniz. Zaten yapılan araştırmalara göre bir insanın diğer kişi hakkında fikirleri ilk 6 saniye içinde giyinişi ve duruşu sayesinde oluşuyor.


İşte sevgilinizin annesi ile tanışırken dikkat etmeniz gerekenler...

Erkek arkadaşımın ailesi ile tanışırken ne giymeliyim?
İlk görüşmenizde giydikleriniz kesinlikle kişisel tarzınızı yansıtsın. Basit ve klasik bir şey, korkunç bir kutuplaşmaya neden olabilir. Karakterinizle çatışan giysiler üzerinizde emanet gibi durabilir ve bu da sizin huzursuz hissetmenize neden olur. İşte tam da bu yüzden ilk buluşmanızda kendinizi rahat hissettiğiniz, ruhunuzu yansıtan ancak sizin hakkında olumsuz bir izlenime neden olmayacak bir şeyler giyin. Parıltılı, pullu bluzlar tercih etmeyin gideceğiniz yere uyumlu olmayacağı kesin... Klasik parçaları modern bir şekilde uyarlamaya çalışın. İç açıcı ve size yakışan renkleri kullanın ve aksesuarınızı özenle seçin. Doğru aksesuarlar ile daha zarif ve şık bir izlenim yaratabilirsiniz.


Nereye gideceğinizi mutlaka öğrenin!
Evet kıyafet seçimi önemli fakat gideceğiniz yere göre kıyafet seçmeniz çok önemli. Erkek arkadaşınıza özellikle nerede yemek yiyeceğinizi sorun. Herkesin şık elbiselerle gittiği bir yemeğe siz kotunuzla katılmak istemezsiniz değil mi? Ya da evde bir buluşma olacaksa fazla şık bir elbiseyle gitmek kendinizi iyi hissetmemenize neden olabilir.

Annesi ile tanışırken saçlarım nasıl olmalı?
Saçınızın temiz olmasına çok dikkat edin. Saçları sık yağlanan biri iseniz mutlaka gideceğiniz günün sabahı duşunuzu alın. Kirli saç gerçekten kötü bir izlenim bırakmanıza neden olabilir. Saçınızı toplamak ya da açmak da yine tamamen kendinizi nasıl iyi hissedeceğinizle doğru orantılı... Sürekli toplu kullanıyorsanız zarif bir at kuyruğu her kıyafete uyum sağlar. Saçınızı açık kullanacaksanız ve kıvırcık yaptıracaksanız kabartmamaya özen gösterin. Yapılı saç abartılı görünmenize neden olabilir.

Annesi ile tanışırken ne almalıyım?
Buluşma eğer dışarda olacaksa yemek sonrası bir kahve ısmarlanabilir. Evde veya dışarda farketmeksizin şık bir kolye, eşarp kayınvalide adayınıza hediye edebileceğiniz şeyler arasında... Evde buluşacaksanız onun da hazırlık yaptığını düşünürsek yiyecek almak riskli bir hareket olabilir. Yine de pasta, kurabiye almak çok da tezat bir hareket olmaz. Bu düşünceli bir insan olduğunuz izlenimini verir.


Annesi ile tanışırken hangi konular hakkında konuşmalıyım? Nelere dikkat etmeliyim?
Herkesin başından olumsuz şeyler geçmiştir ancak bunları ilk buluşmada paylaşmak son derece olumsuz bir izlenim verebilir. Kendinizi, sevdiğiniz şeyleri, nelerden hoşlandığınızı, hobilerinizi konuşabilirsiniz. Fazla soru sormak yerine karşıdan gelen soruları düşünerek yanıtlamanız sizin için daha iyi olacaktır. Hareketlerinizi kısıtlamayın ancak çok da rahat davranmayın. Ses tonunuza dikkat edin ve yüksek kahkahalar atmak yerine kibar ve samimi bir şekilde gülün. Her şeyden öte kendiniz olun, başkası gibi davranmayın...

Haberturk

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
anne, sevgili, tanış


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Konuşurken nelere dikkat etmeli? Story Makaleler 2 02 Şubat 2014 00:34
Kontörlüler nelere dikkat etmeli? Lucifer Haber Arşivi 0 19 Mart 2010 22:54
Çanta alırken nelere dikkat etmeli YapraK Aksesuarlar 0 16 Ocak 2010 16:28
2.El Oto Alırken Nelere Dikkat Etmeli Kralice Otomobil Haberleri 0 29 Haziran 2008 16:26
İç giyimde nelere dikkat etmeli? Heidi Ah Kadınlar 0 12 Mayıs 2008 10:18