IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Hayvanlar Alemi (https://www.ircforumlari.net/hayvanlar-alemi/)
-   -   Arı'lar kırmızı bal verdi ! (https://www.ircforumlari.net/hayvanlar-alemi/371705-arilar-kirmizi-bal-verdi.html)

Nur 15 Aralık 2010 23:34

Arı'lar kırmızı bal verdi !
 
ABD'de arıcılar[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] arılarının kırmızı bal verdiğini görünce şaşkına döndü.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Brooklyn[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Red Hook'taki arıcılar[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kovanlarında yoğun[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kıpkırmızı bir maddeyle karşılaşınca ne yapacaklarını şaşırdı.

Arıcılar kırmızı balı incelemeye gönderdi ve testler sonucunda içinde gıda boyası olduğu anlaşıldı.
Aynı boyanın maraska kirazı meyve suyunda olduğunu farkeden arıcılar[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sonunda arıların yakındaki Dell's Maraska Kirazları fabrikasını sık sık ziyaret edip[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] tekrar kovanlarına döndüklerini anladı.

Arıcılardan biri olan Cerise Mayo[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] New York Times'a yaptığı açıklamada[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] "Buna inanmak istemedim. Tuhaf bir ağaç türünden geldiğini düşündüm" diyor.

Kovanları durumdan etkilenen bir diğer arıcı David Selig de arıların geceleri kırmızı kırmızı parladıklarını[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hafiften parıltılı olduklarını söylüyor.

Fabrika sahiplerinin arılardan kurtulmak için tuttuğu New York Arıcılar Dernegi Başkanı Andrew Cote[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] "Arılar beş kilometreye kadar uzayabilen yolları boyunca herhangi bir tatlı sıvıdan beslenirler" diyor. alintidir.

Süslü 16 Aralık 2010 18:28

Cevap: Arı'lar kırmızı bal verdi !
 
Konu tekrari , burdan devam ediniz ;

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 21:17.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net