Titan Arum | Ceset Çiçeği ( Amorphophallus titanum ) Titan Arum | Ceset Çiçeği ( Amorphophallus titanum ) İsviçre'deki Basel Üniversitesinin botanik bahçesinde bulunan dünyanın en büyük ve en kötü kokan çiçeği Titan Arum(amorphophallus titanum) ilk kez açtı.
Meraklılar[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 2 yıldır açması beklenen dünyanın en büyük ve en kötü kokan çiçeği Titan Arum'u (amorphophallus titanum) görmek için Basel Üniversitesi botanik bahçesine akın etti.
Ziyaretçiler ilk kez dün gece açan çiçeği uzun süre izledi.
Titan Arum türü bir bitki İsviçre'de 75 yıldır çiçek açmamştı.
Kokusundan ötürü bu bitkiye leş çiçeği ceset çiçeği veya ceset bitkisi de deniyor. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |