IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Help Extra (https://www.ircforumlari.net/help-extra/)
-   -   Help departmanlarında web/mobil girişi yapan helper arkadaşlarımızın yaşadığı zorluklar ve başarıları. (https://www.ircforumlari.net/help-extra/983021-help-departmanlarinda-web-mobil-girisi-yapan-helper-arkadaslarimizin-yasadigi-zorluklar-ve-basarilari.html)

blackhole 05 Temmuz 2022 08:29

Help departmanlarında web/mobil girişi yapan helper arkadaşlarımızın yaşadığı zorluklar ve başarıları.
 
Günümüzde web/mobil programlarıyla giriş yapan helper arkadaşlarımız var.mIRC programı kullanan helper arkadaşlarımızın bir çok mIRC özelliğinden faydalandığını ve komutlara erişebilirliği daha fazla olduğunu düşünürsek.Web/mobil programları ile giriş yapan helper arkadaşlarımız için nacizane fikrim herzaman başarılarını takdir ve tebrik etmemiz gerekteğidir.Öğrenmek ve öğretmek için bir çok zorluğa, ulaşılamayan komutlara rağmen ellerinden geleni yapmaları ayrı bir emektir.
Örnek olarak, HelpOp komutunda dahi yardım almadan, ellerinden geldikçe hatasız/eksiksiz yardım veren bu arkadaşlarımızın gerçekten emekleri çok değerlidir.
Bu konu hakkında sizlerin görüşleri nedir ?

Mylife 06 Temmuz 2022 13:30

Cevap: Help departmanlarında web/mobil girişi yapan helper arkadaşlarımızın yaşadığı zorluklar ve başarıları.
 
Günümüz IRC kulllanıcıları arasında helper olarak faliyet sürdüren ama mobil ve web üzerinden giriş sağlayanlar gerçekten ayrı bir takdiri hakediyorlar çünkü eğitim verdiğim sürelerde mobil olarak giriş sağlayan bir çok helper veya aday kişiler ile tanıştım verdikleri extra gayreti göz önünde bulundurmak gerekiyor.

Kendimden örnek verirsem, bırakın komut yardımı yapmayı normal sohbet bile edemiyorum mobilden ama bunu komutsal olarak yardım amaçlı kullanabilen kişileri de ayrı bir tarafa koymak gerektiğine inanıyorum. Tabiki bu işe gönül vermiş helperların her birisi değerlidir.

Başarılar dilerim.

The 05 Eylül 2022 16:45

Cevap: Help departmanlarında web/mobil girişi yapan helper arkadaşlarımızın yaşadığı zorluklar ve başarıları.
 
Evet sıkıntılı durumlar fazladan gayret ve çaba fakat şöylede düşünmek lazım bizler mobile belki hiç alışmadık bize zor geliyor fakat sürekli mobil kullananlar bu durumdan pekte rahatsız degil sadece uygulanamayan bazı komutlar ve yardım verirken bir alias kadar hızlı olamamaları ve hatta remote gibi mIRC kodlarından muaf olmaları durumları zorlaştırıyor bu yüzden burdan şöyle seslenmek istiyorum applet geliştirmeleri yapılırken komutların entegrasyonuda yapılsın lütfen bazı komutlar mobil ve web appletlerde çalışmıyor bunlarda ayarlanırsa genel olarak sunuculara daha güzel olur .


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 17:44.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net