IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
48Beğeni(ler)

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 22 Aralık 2020, 14:09   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Helper Röportaj : Merve




Merhaba Saygıdeğer IRCForumlari.Net kullanıcıları;

" Helper Röportaj " serimize @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ile devam ediyoruz.


-

<vioLeta> Merhaba hoş geldin Merwe : ))

<Merwe> Merhaba vioLeta hoş buldum : )

<vioLeta> Nasılsın?

<Merwe> İyiyim teşekkür ederim siz nasılsınız

<vioLeta> Şükür iyiyim bende teşekkür ederim.
<vioLeta> Öncelikle röportaj teklifimi kabul ettiğin için şahsım ve IRCForumlari.Net adına teşekkür ederim.

<Merwe> Böyle bir platform için benimle röportaj yapmak istediğiniz için bende kendim adıma teşekkür ediyorum : )

<vioLeta> Söyleşimize seni tanıyarak başlayalım istiyorum. Merwe kimdir? Neler yapar, kendini kısaca anlatır mısın bize.

<Merwe> Tabiki ismim Merve yani gerçekten Merve : ) 27 yaşındayım aslen Sivaslıyım Bursa'da yaşıyorum Felsefe öğretmeniyim öğretmeyi ve öğrenmeyi seven bir yapım var bu yüzdende irc ortamı benim için bir hobi oldu.

<vioLeta> Felsefe öğretmeni olmak farklı bir ayrıcalık gibi geliyor bana. Felsefe çok farklı bir bakış çünkü. Severim ama derinliklerinde anlamak daha güzel diye düşünüyorum. Şuan çalışıyor musun?

<Merwe> Pandemiden dolayı biliyorsunuz ki şuan için okullar kapalı ama ondan önce yüz yüze eğitim verdiğim bir kolej vardı yaklaşık 8 aydır çalışmıyorum diyebiliriz.

<vioLeta> Pandemi olumsuz etkilemeye devam ediyor malesef. Yeni yıl ile birlikte her şey yoluna girer umarım. Peki neden Merwe nicki? Başka nickler de kullandın mı : )

<Merwe> Aslında vardı KriyoS nickini kullanıyordum yunan mitolojisine göre ismi dışında bilgi olmayan bi tanrı biraz gizemli olduğu için tercih etmiştim fakat o nickle açıkcası herkes beni erkek sanıyordu bir de sürekli ismin ne diye sorulduğu için kendi ismimi kullanmaya karar verdim yaklaşık 3 yıldır herkes Merve olarak tanır
<Merwe> Ama Merwe olduğu halde hala gerçek ismin de Merve mi diye soruluyor tabi : )

<vioLeta> O kaçınılmaz artık : )))

<Merwe> Yani sorudan kaçamadık : )

<vioLeta> IRC ile tanışman ne zaman ve nasıl oldu ?

<Merwe> Yaklaşık bi 9 yıl öncesinde bir arkadaşım vesilesi ile oldu çok fazla sosyal medya filan kullanmadığım için ve sağlık sorunlarım dolayısıyla boş vakitlerimi yeni insanlar ile sohbet etmek ve ircd hakkında bilgi edinmek amacıyla başladım

<vioLeta> Güzel bir amaç : ) İlk başladığın sunucu hangisiydi?

<Merwe> Şuan o sunucu kapalı sanıyorum kelebek.org du sonrasında da geveze.org a başladım 6 senem filan orada geçti.

<vioLeta> Peki irc serüveninde seni bağlayan ne oldu? Yeni insanlar bir süre sonra aynılaşıyor çünkü.

<Merwe> Evet şahane soru : ) tabiki help çünkü yardım etmek ,insanlara bir şeyler öğretmek, merak etmek mesleğimle bağdaşan şeyler felsefenin temelinde merak var bunun yanında admin olduğum dönemlerde nickserv departmanında görev almam diyebilirim.
<Merwe> İnsanlar aynılaşıyor haklısınız ama bir süre sonra ailemizden biri gibi olan dostluklar biriktiriyoruz.

<vioLeta> IRC 'ye bulaşmış herkesin yolu bir gün mutlaka Help 'e çıkar mı sence? Yeri gelmişken değinelim. Help ile nasıl tanıştın? Help Departmanını ilk hangi sunucuda tanıdın, ilk hocan kimdi : )

<Merwe> Bence herkesin yolu bir şekil helpe çıkıyor çünkü en azından bilmediğin bir komutu öğrenme amaçlıda olsa help kanalına girmeyen yoktur diye düşünüyorum nick kaydetmek için bile olsa.
<Merwe> Help ile yeni komutlar öğrenme amacı ile tanıştım çoğu help departmanında da bulunmuşluğum vardır.
<Merwe> İlk tanıştığım sunucu ilk sunucumdu ilk hocamın nicki Classicti daha toydum o zamanlar fazla detay eğitim almadım daha detaylı eğitimi Yalovali hocamdan almıştım ilk hocam odur da diyebilirim : )

<vioLeta> Yalovali ya selamlar
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
) onunla uğraşmak çok keyifli
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
eğitim de sana çektirdiyse eğer intikamını alabilirim.

<Merwe> Hadi hocam soru cevap yapalım dediğimde illaki bi beyin jimnastiği yaptıran soruları olmuştur o sorular için intikam almak kulağa hoş geldi ama aramızda kalsın bu konu : ))

<vioLeta> Aynen tamam o iş bende : ))))

<Merwe> : ))

<vioLeta> Şuan Kalbim.Net Help departmanında bulunuyorsun; buradaki görevinden bahseder misin bize.

<Merwe> Şuan kalbim.net te helpsop um aslında helpe küsmüştüm çünkü yeterince bu departmana ilgi ve alaka yok fakat Yalovali hocamın help lideri olduğunu duyunca bi arkadaşa bakıp çıkacaktım diyipte gidecektim ama kadrosu itibariyle iyi helperler olduğu için kalma kararı aldım.
<Merwe> Aslında helpsop olmak kolay değil ama helpe yakışan biri olduğumu düşünüyorum eğitim vermek helpe katkı saglamak helper yetiştirmeyi görev edinmek adına bu konumda olmakdan mutluyum.

<vioLeta> Bence de kalmalısın : ) Kadınların gücünü herkes görmeli.

<Merwe> Bende böyle düşünüyorum : ))

<vioLeta> Departmanda nasıl bir yönetim tarzı mevcut kısaca bilgi verir misin bu konuda.
<vioLeta> Mesela helper alımları nasıl yapılıyor, kıdem yükseltmesi hangi şartlarda sağlanıyor, diğer departmanlarından ayıran bir özelliği ya da kuralı mevcut mu
<vioLeta> Ve bu işleyişi bireysel olarak nasıl değerlendiriyorsun?

<Merwe> Genellikle help departmanında hiyerarşi vardır ama ben bizim departmanımızda o kadar katı bir sistem olduğunu düşünmüyorum tabiki eğitmen-stajyer ilişkilerimiz saygı sevgi çerçevesinde ama daha çok aile gibi olma yolundayız diye düşünüyorum.

<vioLeta> Yerinde eğitim ve yerinde sohbet yani..

<Merwe> Helper alımları kişilerin merak etme duygusuna bağlı birazda kurallara bağlı kalan kullanıcılar aramızda kalabilir yani : ) kıdem yükseltilmeside katılım ve online durumuna göre değişiyor yani emek bizim departmanımız için çok önemli
<Merwe> Bence helpde olması gereken en önemli şey bu yani ne kadar emek verilirse o kadar iyi yerlerde olunur.

<vioLeta> Kesinlikle, şimdilerde pek kalmadı gerçi. Herkes bir karşılık derdine düştü. Bunu yaparım ama sen bana bunu verirsen, şunu sağlarsan vs düşünceleri zirvede.

<Merwe> Ne demiş Sophokles başkasına yararı olan insan en kusursuz insandır bu yolda ilerleyen bi oluşum içinde olursak helpte başarılı olabiliriz.
<Merwe> Ben yaparsam şunu isterim demek yerine genelde şunu yaptım ama karşılığını görmedim demeyi tercih ediyorum ben katkı sağlamış olayımda varsın kıymeti bilinmesin önemli olan kişinin kendine saygısı

<vioLeta> Güzel söz bunu not alayım bende : )

<Merwe> Evet bende severim
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
)

<vioLeta> Kendine saygısı olmayanın hiç bir şeye yoktur zaten.

<Merwe> Aynen öyle ben önce kendime saygı göstereyimde başkası zaten bunun karşılığını verir diye düşünüyorum.

<vioLeta> Kesinlikle öyle. Peki Kalbim.Net sunucusunda Help nasıl bir önem arz ediyor. Yani yönetim size destek oluyor mu? Eskiden olduğu gibi Helper'lerin önem arz ettiği görüşünde olan bir sunucu mu?

<Merwe> Eskiye göre helpe kullanıcıların ilgisi azaldı çoğu sunucuda artık 3-5 komut bilen kişiler kendini helper ilan ediyorlar ama bence bu durum böyle değil olmamalıda bizim departmanda işinde iyi birçok helper helpsop var bence bu konuda iyi durumdayız yönetiminde desteği olduğunu düşünüyorum.
<Merwe> Çünkü adminler bile help sürecinden geçiyorlar helpin yönetime yönetimin helpe katlısı mevcut.
<Merwe> Bizede yeterince önemin gösterildiğine inanıyorum.
<Merwe> İyisi değil en iyisi olma yolunda ilerliyoruz.

<vioLeta> Buna sevindim. Kullanıcıların helpe ilgisinin azalmasına sebep Help kanalının eskiye göre aktifliğinin daha az olmasından olabilir mi? Demem o ki, yardım talebi artık daha az sunucularda eskisi gibi kanala girip yardım isteyenlere çok denk gelmiyorum.

<Merwe> Yani birazda internet kullanımın yaygınlaşmasından dolayı bu durum gelişiyor yani kullanıcılar helpden alacakları komut bilgisine forumlardan sitelerden de erişebiliyorlar bana kalırsa o yüzden helpe ilgi azalmış durumda.
<Merwe> Bizim Yalovali hocamızla bir projemiz vardı global eğitim vermek gibi bu projeyi hayata geçirirsek bence ilgi alakada artacaktır.

<vioLeta> İnşallah valla bekliyoruz projeleri forumda görmek isteriz
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


<Merwe> İnşallah : )

<vioLeta> Şuan ki irc sunucuları bünyesinde olan Help Departmanları arasında hangilerini beğeniyorsun ?

<Merwe> Şimdi ben kimsenin emeğine laf edemem hepsi kendine göre iyidir ama başta kendi departmanım var tabiki bunun dışında begendiğim departman olarak Trsohbet i söyleyebilirim daha çok kişiler kendi başına da ün yapıyor diyebilirim.

<vioLeta> Hepsinin başarıları daim olsun.

<Merwe> Yani bi Yalovali yi KayzerSoze yi Xenophanes i Kalimero yu The yı help departmanından yolu geçipte tanımayan yoktur hepsine kendi alanında başarılar dilemiş olayım bende.

<vioLeta> Peki help te unutamam dediğin bir isim , komik olay ya da anın varsa paylaşır mısın bizimle.

<Merwe> Ben arada bildiğim halde sürekli eğitimlere en baştan başlıyıordum help biraz nankör biraz uzak kalınca unutuyorsun Nazenin hocam vardı onunla eğitim yapmak bana çok keyifli geliyordu sanırım oda Yalovali hocamızın öğrencisiydi
<Merwe> Komik olay aklıma gelmiyorduda bazı sorulara verdiğim mantıklı ama doğru olmayan cevaplar bizi çok güldürüyordu : ))

<vioLeta> Var mı aklında kalan örnek mesela : )

<Merwe> Örneğin founderler için extban sorusu vardı kanala sunucudaki founderler giremesin gibi bir soru doğru cevabı /mode #kanal +b ~c:~#kanal olması gerekirken ben hostunda founder yazan kullanıcıları engellemeliyiz demiştim : ))
<Merwe> Beni utandırmazmısın yani vioLeta : ))

<vioLeta> Tamam tamam : )))
<vioLeta> Bir Help kadrosu kuracak olsan kimleri alırdın Merwe :b)

<Merwe> İsim ver demeyeceksen politik bir cevap vereyim : ) bu işe yıllarını vermiş yardım etmeyi öğretmeyi ve öğrenmeyi seven emekçi helperleri alırdım : )

<vioLeta> İsim versen fena olmaz aslında ekibini merak ediyorum : )

<Merwe> Benim tanıdığım tek bayan help lideri Siyahincidir mesela neden başka kadın liderler olmasın dimi : )

<vioLeta> Aynen öyle : ) kadınlara daha fazla fırsat verilmeli.

<Merwe> Şuanki kalbim.net teki tüm help ekibimiz ve buna ek bi kaç isim güzel olabilirdi
<Merwe> Şampiyonlar ligi gibi bir ekip
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
)

<vioLeta> Görmek nasib olur inşallah :p
<vioLeta> Sene 2019 da Yalovali ile bahsediyorduk bak kısmet bu zamana : ) seni de yakın zamanda görürüz belki.

<Merwe> Arada rekabet olan kişiler olacağı için çokda mümkün gözükmüyor bu durum dürüst olmak gerekirse : )
<Merwe> Umarım güzel dileğin için teşekkür ederim : )

<vioLeta> Hayırlısı diyelim : )
<vioLeta> Pekii Merwe en sevdiğin komut hangisi : )

<Merwe> Uzun süre nickserv adminliği yaptığım için nickserv komutlarını çok seviyorum bunun dışında wildcard konusu helpop komutları ve extban komutlarınada büyük ilgim var : )

<vioLeta> Hepsini seviyorsun genel olarak o zaman : )

<Merwe> Yani helpi seviyorum : ))

<vioLeta> Seni heyecanlandıran sevecen özel bir komut yok mu :$

<Merwe> Hımm bak bu soruna who komutu olabilir kim hangi kanalda napıyor bilebilmek heycan verici : )

<vioLeta> Hahahha kesinlikle hiç bu yönden düşünmemiştim bunu :p

<Merwe> : )) yani help merak etmeyle başlıyorsa merakı gideren en özel komut who : ))

<vioLeta> : ))))
<vioLeta> Forumda da çokça ilan yer alıyor, yeni helper arayan departman ve founderlere bir önerin var mı?

<Merwe> Genelde kişiler helpde katı kurallı eğitim sistemi yerine daha çok neşeli ortam arıyor sonuçta kullanıcılara hizmette etsek arada güzel zaman geçirmekde istiyoruz muhabbet bağını saygılı biçimde kurabilirsek devamı olur akışı böyle ilerletmeleri konusunda tavsiyede bulunabilirim : )

<vioLeta> Teşekkürler : )
<vioLeta> Son olarak buradan helper arkadaşlarımıza ve IRCForumlari.Net kullanıcılarına iletmek istediğin bir mesaj var mı?

<Merwe> Her nerede olursanız olun karşınızdaki kişilerin sanaldada olsa birer robot değilde insan olduğunu unutmayın saygı sevgi hoşgörü her insanın hakettiği şeylerdir paylaşmakdan çekinmeyin ha bu arada Descastesin de dediği gibi düşünün merak edin araştırın yoksa yoksunuzdur : ))
<Merwe> Var olmak dileği ile.

<vioLeta> Ah ne güzel sözlerle röportajımızın sonuna geldik : ) kıymetli vaktini bana ayırdığın için çok teşekkür ederim. Seni tanımak oldukça keyifliydi. Samimi cevapların için ayrı teşekkür ediyorum. Sanalda ve Real hayatında başarılarının devamını dilerim : )

<Merwe> Ben teşekkür ederim teklifin sohbetin ve güzel düşüncelerin için teşekkür ederim inşallah başarılı bir help kıdemlisi oluruz : )

<vioLeta> İnşallah : ) kendine iyi bak, sağlıklı günler dilerim..

<Merwe> Teşekkür ederim sizede mutlu huzurlu bol röportajlı güzel günler (:

<vioLeta> Teşekkürler : ))



___________________________________


- @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hakkında olumlu/olumsuz görüşlerinizi saygı çerçevesi altında bu başlık altından belirtebilirsiniz.

Teşekkürler.

__________________
Aşk, bekletilmiş en bozuk "Şaraptır"


Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 22 Aralık 2020, 15:06   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Helper Röportaj : Merve




Çok hoş röportaj olmuş : )))
Emeğine sağlık @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ❤️
Başarılar dilerim hayatınızda Merve hanım

 
Alıntı ile Cevapla

Alt 22 Aralık 2020, 15:30   #3
Çevrimiçi
Gökalp ♡
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Helper Röportaj : Merve




Uzun bir aradan sonra böyle akıcı ve samimi bir röportajı okumak bana çok keyif verdi. Helpe gönül vermiş eski bir helpsop olarak o anlar gözümün önünden nasıl güzel geçti... Umarım içinizdeki help aşkı hiç bitmez @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hanım.. Sevgili vioşum emeklerin için teşekkürler
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

__________________
O Herşey
Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

Alt 22 Aralık 2020, 15:35   #4
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Helper Röportaj : Merve




Üşenmedim hepsini okudumm
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Gayet Güzel ve Akıcı bir Röportaj Olmuş Emeğine Sağlık @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yüreğinize sağlık başarılarınız daim olsun
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Şu sözünüzede Kalbimi Bırakıyorum
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


<Merwe> Her nerede olursanız olun karşınızdaki kişilerin sanaldada olsa birer robot değilde insan olduğunu unutmayın saygı sevgi hoşgörü her insanın hakettiği şeylerdir paylaşmakdan çekinmeyin.

Kalbimi bırakıp gidiyorum
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


__________________

hєrkєs kusurlαrı ílє kusursuzun pєşíndє..
 
Alıntı ile Cevapla

Alt 22 Aralık 2020, 16:22   #5
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Helper Röportaj : Merve




Teşekkür ediyorum güzel dilekleriniz için. Aldım kalbini @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
)

__________________
Başkalarına faydası dokunan insan en kusursuz insandır . Sopholes#help<3

Sana kırmızı çok yakışıyor ama ben mor seviyorum...
Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

Alt 22 Aralık 2020, 16:29   #6
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Helper Röportaj : Merve




Güzel bir röportaj olmuş emeğinize sağlık @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

 
Alıntı ile Cevapla

Alt 22 Aralık 2020, 17:38   #7
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Helper Röportaj : Merve




Samimi ve icten yorumlarin icin tesekkür ederim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Senle calismak her zaman güzeldir bu güzel röportaji bize aktaran @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ya da tesekkur ederim katkilarindan dolayi. Emeginize saglik.

 
Alıntı ile Cevapla

Alt 22 Aralık 2020, 18:11   #8
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Helper Röportaj : Merve




Akıcı , Samimi , Keyifli ...

Cok Tatlısınız Demişmiydim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] , @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ?
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

 
Alıntı ile Cevapla

Alt 22 Aralık 2020, 18:30   #9
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Helper Röportaj : Merve




Yalovali Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Samimi ve icten yorumlarin icin tesekkür ederim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Senle calismak her zaman güzeldir bu güzel röportaji bize aktaran @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ya da tesekkur ederim katkilarindan dolayi. Emeginize saglik.

Asıl ben teşekkür ederim hocam. Sizin yeriniz çok ayrı bende <3
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
intikam kısmını yazan kuzenimmiş benim haberim yok
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


kaLimero Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Akıcı , Samimi , Keyifli ...

Cok Tatlısınız Demişmiydim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] , @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ?
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Çekirgeler de tatlıdır dimi hocam
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
)

__________________
Başkalarına faydası dokunan insan en kusursuz insandır . Sopholes#help<3

Sana kırmızı çok yakışıyor ama ben mor seviyorum...
Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

Alt 23 Aralık 2020, 02:26   #10
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Helper Röportaj : Merve




Yeni yüzler görmek beni heyecanlandırıyor özellikle yardım departmanlarında hala ilgili ve bi o kadar başarılı kişileri görmek gayet güzel.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 70küsür oyu sanırım sonuna kadarda hak ediyorsun. Her alandasın.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] felsefe öğretmeni bi yardım görevlisi daha önce hiç denk gelmemiştim. Muhtemel şu sıralar IRCdaemon servisleri felsefik ve psikolojik eğitimcilerin sabır konusu
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
oldukça akıcı gayet başarılı bi ropörtaj.
Yeni yüzler görmek dileğiyle, reel ve sanal hayatında başarılar.

__________________
*Zafer asla mahvolduklarını zannedenler tarafından kazanılmaz.
Alparslan TÜRKEŞ
#dimetoKa
 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Etiketler
2020, help departmani, helper roportaj, kalbim net, kalbim.net help, merve, roportaj


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Helper Röportaj : GNU xyL Helper Röportaj 37 03 Mayıs 2021 00:07
Helper Röportaj: XxX KartaL Helper Röportaj 26 04 Kasım 2019 14:55
Helper Röportaj: The Mylife Helper Röportaj 17 01 Kasım 2019 21:06
Helper Röportaj : Zey Amelia Helper Röportaj 12 19 Kasım 2014 21:02
Helper Röportaj : Nod Gurkan Helper Röportaj 11 26 Ağustos 2013 08:48