IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Etiketlenen Kullanıcılar

5Beğeni(ler)
  • 2 Post By HerakLes
  • 1 Post By huri
  • 1 Post By Chelt
  • 1 Post By PySSyCaT

Yeni Makale Ekle Cevapla
 
LinkBack Makale Seçenekleri Stil
  #1  
Alt
Çevrimdışı
HerakLes
HerakLes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Standart Para
Yazan; HerakLes 28 Nisan 2016, 20:16

(baştan söyliyim +18 içerik olabilir. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sadece sen düzelt beni o hünerli ellerinle.)

kazıklanmakla beleşçilik arasındaki ince çizgiyi ilk önce bi yerde adana yerken anladım. adanalar bitti. çay alırmısınız dedi adam. alırız çay. ne var ki. bizim kültürümüzde var bu. yemekten sonra çay alırız. aldık. hesap bi geldi 4 tl fazla. adam çayı ikram ediyomuş gibi yapıp çay başına 2 tl almış. allah'dan masadaki pet şişeye dokunmadık,yoksa totoyu kaybedip çıkabilirdik. "4 tl'den ne olacak lan" deme sakın. hiç paramız yoktu o gün. menüden bakıyoz herhalde kesemize göre bişey. o gün istanbul kart yüklemeyip eve yürüyerek gittik zaten.

daha sonra yine başka bi yerde yemek yerken "içli köfte servisimiz var misafirlermize" deyip cevabımızı beklemeden masaya tabağı koyup gitti garson. biz onların misafiriymişiz sonuçta,o öyle dedi. misafirlik bizim kültürümüzde var. tamam dedik. hesap bi geldi 10 tl fazla. adamın yüzünde öyle bi ifade var ki ,kesinlikle para almadıklarını düşünüyor bence. patron biliyor o içli köftelerin paralı olduğunu birtek. kullanıyo bu garibim garsonları. yoksa kazık sokucak adamı anlarım olum ben.

ondan sonra bi gece kulübündeyken arkadaşla böyle şey gibi ayakta dikilirken ve biz niye burda böyle dikiliyoz diye muhasebesini yaparken 2 tane süper ***xxy hot blow job webcamgirls yanımıza gelip "fotoğrafınızı çekebilir miyizzzz,hediyemiz olsun size" dedi. ben bi kıllandım aslında ama arkadaşın dibi düştü böyle bi sürü pozlar vermeye başladı bi anda. sonuçta hediye bizim kültürümüzde var. hediye sonuçta. ne olabilir ki. hediye dedi kız.

bi hesap çıkarttılar 60 tl. 4 tl'yi küçümsüyordun demin bak. nerelerden nerelere geldik. bide iki tane mini etekli çok acaip kız koymuşlar,o fotoğraf makinesini onlara monte edemiyorsun. yoksa sen ben gibi adam olsa ağzını burnunu kırarsın işte.arkadaş 40 tl'ye anlaştı bi şekilde. girmeseydi o kadar havaya. katalog çekiminde sanki angut. ayakta öptüler bizi HerakLes,ayakta öptüler diye ağlıyor birde. öptüler tabi.

bu kadar şey yaşadıktan sonra başka bi yerde yine 2 tane taş gibi kız "içki dağıtıyoruz almak istermisiniz" diye geldi. yermiyim lan ben. defolun bakışı attım bunlara. bozuldular. döndüm arkadaşa dedim "olum bütün dünya niye bizi kazıklamaya çalışıyor lan,ne var bizde. saf mı görünüyoruz o kadar. ne derlerse desinler kabul etme. bak ev çok uzak yürüyemeyiz". tamam dedi. mekandaki herkes aldı bi güzel içti. ikrammış harbiden.

kitchenette olayını hiç anlatmıyorum forumun tamamı biliyor zaten yılın en iyi itirafı bile seçildi. bu arada oy veren değerli sevenlerime saygılar sunayım yeri gelmişken.

daha sonra bilmem ne festivali varmış. şapkalar falan getirdiler vodka ile birlikte. 10 kişilik grupta herkes aldı şapkaları vodkaları. biz almadık. yermiyiz lan. şapka dediğimde yaşlı şapkası ha. fötr şapkanın bi değişiği. eğlensin diye getiriyorlar. ama şapkayı takan bi triplere giriyor görmen lazım. hemen bi değişiyor,fotolar çekiliyor falan. şapka lan bu. ben araziye giderken takmam o şapkayı. kıs kıs gülüyorum içimden bunlar vodkaları içerken içimden. hesap içinize kaçacak. 1 hafta evden dışarı çıkamazlar parasızlıktan falan diyorum.

gecenin sonunda gördük ki o şapkalar ve vodkalar gerçekden hediyeymiş. bildiğin hediye lan. hani kız arkadaşına ara ara alırsın ya ondan işte. arkadaşla 6 tanesini 60 tl'ye çekitirp pazarlıkla 40 tl'ye aldığımız fotolara bakıp hüzünlendik. lan o fotoda 60 tl edecek ne var. ben varım, arkadaş var. o mal zaten 5 tl etmez, bende öyle. keşke kızların fotosunu çekseydik. bakar bakar aşık olurduk.

peki bunu niye anlatıyorum ? biz kılı kırk yarıyoz parayı dikkatli kullanalım diye. ulan bu millet ne basit para kazanıyor ya. deli olacam. emlakçılar mesela.

emlakçı olmanın yeterli ve gereklilik şartı türkçeyi bozmak sanırım. nece konuşuyorlar lan o ilanlarda öyle. birde emlakçılık piyasasında oturmuş bi kültürleri var. laminant parkeye kimse laminant parke demiyor. naminant diyorlar,naminat diyorlar ama asla laminant parke demiyorlar. kombi de asla kombi değil. ama onda biraz uzlaşmaya varmışlar %90'ı konbi diyor.

arada kombiye kombi,ankastreye ankastre diyenlerde çıkıyor tabi. bu garipler 3 aya kalmadan dükkanı kapatıp gidiyorlar tabii. tutunamıyorlar piyasada. tabi olum kombi ne? piyasada kombi diye bişey yok ki. aslı konbi de sen çin malı konbi yi kombi diye satmaya çalışıyorsun gibi oluyor. şöyle ilan başlığı var bak sahibinden.com da :

"asonsor,daolgoz konbbi,yerler naminat parke"

yani sen olaya hakim olmasan anlaman mümkün değil. emlakçılar her ev sahibinden yasal olarak %3 alıcıdan, %3 satıcıdan para alıyor. 200 binden aşağı ev yok neredeyse. türkiye'de oturmuş düzene göre satıcıdan almıyolar ama alıcıdan 6 bin tl alıyorlar.

sen evi sahibinden de buluyorsun. sen araştırıyorsun. adam hiç oratada yok. son kararı vermek için evi görecek olduğunda ortaya bi adam çıkıyor ve senden 6 bin tl istiyor.haha delircem. tabii ki 6 bin tl almıyor ama pazarlığı 6 binden açıyor. ne yaptın ki lan sen at kafası ? inşaatdan anlamazsın,binadan anlamazsın,insana bildiğini unutturursun,yardımcı olmazsın,hizmet sıfır,türkçe zaten yok naminat ne olum ne. ne idiğü belirsiz bi adam 6 bin tl'den pazarlık kapısı açıyor. 3-4 bine inerse seviniyorsun. olum bu nasıl düzen. bu kadarı türkiye'ye bile fazla bak. yolda giderken adamın biri 6 bin tl istiyor senden, sonrada 3 bine düştü diye seviniyorsun. bide üstüne o parayı veriyorsun.

benim arkadaş 275 bine ev aldı. 5 bin tl istiyo dedi emlakçı. olum verme dedim. vermeyip ne yapayım diyor. insanın aklına yapacak bişeyde gelmiyor. dövelim mi adamları dedim yani ne biliyim olum ne yapalım. verme deyip uzaklara bakıyorum. 5 bin tl ya. adam zaten kredi çekiyor 200 bin falan. ben hayatımda bu kadar hiçbirşey yapmayıp bu kadar kolay para kazanan meslek grubu görmedim.birde parayı ev sahibinden değil alıcıdan alıyolar. çünkü ev sahibinin evi var. o güçlü. o isterse başka emlakçı bulur. fakat alıcı, ev sahibinin bulduğu emlakçıyı değiştiremez.

HerakLes gayri menkul danışmanlık hizmetleri ile sizleride 200 bin tl'ye ev sahibi yapmak için ne duruyorum bilemiyorum. hemen arayın beni ve yerinizi ayırtın ki bende çabucak zengin olayım.

ama o kızlara verdiğimiz 40 tl'ye değdi be. çok güzellerdi çok.

(@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] itiraf et yazının başında bi irkildin dimi ? itiraf et?)
__________________
Sırf başlayıp bitirebildiğim bir hikayem olsun diye, bıktım ardımda yarım kalmış hikayeler taşımaktan. Yazmanın eziyeti öğretecek bana; Hayat sahip olduklarımızın dışında kalanlarmış meğer.
Alıntı ile Cevapla
Görüntüleme 650 Yorumlar 4
Toplam Yorum 4

Yorumlar

Alt 28 Nisan 2016, 21:57   #2
huri
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Para




Cancağızım. ❤️

 
Alıntı ile Cevapla

Alt 28 Nisan 2016, 22:38   #3
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (1)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Para




Her şekilde bi kılıfına uydurulmuş
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
,

irkilmedim Valla @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

 
Alıntı ile Cevapla

Alt 29 Nisan 2016, 00:21   #4
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Para




Bi aLemsin Sen @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]..

__________________
#MustafaKemaLAtatürkTorunuyum..ღ ❦

{22~02~`22..∞}
{09~09~`22..ღ}
 
Alıntı ile Cevapla

Alt 30 Nisan 2016, 13:28   #5
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Para




gittiğimiz mekanın adını soranlar olmuş. söylemem olum bana ne lan. gidin arayın bulun.

__________________
Sırf başlayıp bitirebildiğim bir hikayem olsun diye, bıktım ardımda yarım kalmış hikayeler taşımaktan. Yazmanın eziyeti öğretecek bana; Hayat sahip olduklarımızın dışında kalanlarmış meğer.
 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Etiketler
60, emlakçı, katalog, naminat, para, tl


Şu anda bu makaleyi okuyan kişi sayısı: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 
Makale Seçenekleri
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Makaleler
Article Author Forum Cevaplar Son Mesaj
İngilizce Para, Money (Para) Violent İngilizce 0 22 Şubat 2014 16:00
Bu para bize yeter, artık para göndermeyin MasteR06 Haber Arşivi 0 02 Ocak 2014 21:07
biraz para harcamadan para kazanılmaz! bey_muhendis İnternetten Para Kazanma Yolları 0 30 Temmuz 2009 23:05