IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

2Beğeni(ler)
  • 1 Post By huri
  • 1 Post By Hırçın

Yeni Makale Ekle Cevapla
 
LinkBack Makale Seçenekleri Stil
  #1  
Alt
Çevrimdışı
HerakLes
HerakLes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Standart İntihar
Yazan; HerakLes 11 Mayıs 2016, 17:37

3 tane intihar vakası gördüm ben ve hiçbiri de ölmedi. neden intihar ediyorlar ? çok sıkıcı çünkü. 15 ay,gencecik çocuk, birde intihar edip ölmezse silahlı nöbetden düşme ihtimali var "deli bu" diyip dokunmuyorlar hem. delilik heryerde işe yarar. böyle dedim diye askere gitmeyeniniz varsa gidipte intihara yeltenmesin. hele bi soluklanın yeğenlerim.

gece nöbetten gelmişim,kantinde nöbetden gelenler için çay satılıyor gece. havada soğuk totom donmuş, oturdum çay içiyorum ısınayım diye.yan tarafda kazan var. iki kişi var bizim takımdan. biri kısa diğeri uzun dönem. bizim kısa dönem arkadaş bi hava alayım diye dışarı çıkmış, geriye bi geliyorki uzun dönem çarşafı kazan borusuna bağlamış asmış kendini yavşaak. niye böyle diyorum ? birisi gelsin diye bekliyor çünkü, içeriye giren arkadaşı görüncede bırakıyor kendini. neyse diğeri bunu koşarak kaldırmış, zaten herifde acemi tahminen ilk intihar deneiyimi diğer vatandaş yetişmesede ölmezmiş. düzeneği tam kuramamış, becerememiş. işin özü ölmeyi becerememiş ama kendisini kurtaranı korkudan altına ettirmiş. imdaaat imdaaat yardım edin diye bağırıyor kazanda. bende başıma iş açılır diye koşmuyorum kazana. bi ton uğraşmaya ne gerek var.

askerlik böyle bişey. gece saat 2, nöbetden gelmişim 4 saat uyuyacağım onun 1 saatinide kazana ayırmıyım diye düşünüyorum. yan tarafdan imdat diye bağırıyor herif ben yaymışım kaseyi oturuyorum. sonra koşarak geldi yanıma, beti benzi atmış eli ayağı titriyor :

- HerakLes. lan Herakles koş gel, imdat diye bağırıyoz öküz.

ne oldu lan dedim. çetin intihar etti, kendini astı at ağızlı dedi. ben komutana haber vereyim sende onun yanına git dedi. ihaleyi bana bıraktı koşarak nöbetçi subayın odasına gitti. lan ben niye gidiyorum, nöbetden geldim gidip yatıcam demeye kalmadan buhar oldu herif. korkarak gittim. ben sanıyorum ki dar ağacında adam görecem. kendimi o sahneye hazırlıyorum. en son kurtlar vadisinde laz ziya karısını asmıştı, o sahne geliyor gözümün önüne. HerakLes hazır ol olum böyle bi şeyle karşılaşacaksın. adamın bacakları falan titremeye devam ediyorsa korkma, hamam böceklerinin kafası koptuğunda bikaç gün yaşayabiliyorlar, ayrıca nükleer bombadan falanda etkilenmiyorlar diye kendimi teskin ediyorum. operasyon ekii gibi birden kazana daldım. bi baktım adam sandalyede oturuyor. kazan borusunda çarşafı gördüm. eee hani ölmemişsin sen dedim içimden ve yanına gittim.

çetin'den bahsedeyim size biraz. esrarlı gözler diye bi tabir vardır ya heh işte o gölzer çetin'in gözleri. çocuk gözleriyle uyuşturucu tacirliği yapıyor resmen. bi gözüyle satıyor diğer gözüyle parayı alıyor. ben hayatımda bu kadar pislik bi adam motifi görmedim. 20 yaşında 1,60 boyu var ama sokakta görsen yolunu değişirsin. 4 kişi arabada giderken uyuşturucu yakalatmışlar zamanında. abi nasıl yakalattık anlamadım diyor. tipden yakalanmışsındır kesin mal. bunu askere göndermişler asker kaçağı diye, diğer suç ortakları cezaevinde. bunun mahkeme sürüyor. askerlik bitince içerde yani. şimdi adama gidip "niye intihar ettin lan" diyemi sorayım. ben mi intihar edeyim tabiki o edecek yavşaak herif. neyse herhalde usül budur dedim ve yaklaştım yanına :

- çetin naber lan. hayat bu kadar kötümü intihar ettin ?
+ abi sorma (bende sormak istemezdim. çok meraklı değilim yavşaak. çayımı içip yatacakdım.it herif) kız meselesi.

kız meselesi dedi kan beynime sıçradı. 15 ay askerlik yap, burdan çık 4 sene hapis yat. sonra kız yüzünden intihar et. boka sürülcek akıl yok lan. bi tane saracakdım ama kendini asan bana neler yapmaz diyerek yutkunup sustum. aklıma gelen tek soruya böyle barzo bi cevap alınca sustum kaldım öyle. sivilde hergün biri intihar ediyorda teselliyemi kalkışıyoruz lan. ne diyeyim adama ben. zaten psikopatın önde gideni. umarsızca elimi cebime attım. elime sakız geldi naneli.

-naneli sakız istermisin cebimdeymiş bu.

+ abi biraz önce intihar etmiş adama naneli sakız mı ikram ediyorsun sen.

ne vereyim öküz. naneli sakızı beğenmiyor adam. demek bunu beğenmedi dedim. hadi kantinde bi çay içelim dedim bu seferde. tamam dedi adam çay içmeye gittik. içti çayını falan nöbetçi subay geldi o ara. ben gittim. olayla alakam bu kadar omasına rağmen kısa dönem arkadaş ifadede yarbaya adımı verdiği için tekrar çağrıldım. gittim yarbayın odasının önüne ifade vermek için bekliyorum da ne anlatıcam lan ben adama. adam yarbay birde boru değil. girdim içeri, selamımı verdim. içerde bi yarbay var birde astsubay. yarbay soru soruyor, cevabı dinliyor. söylenenleri askeri jargona uydurup astsubaya söylüyor astsubayda yazıyor. askerde yaz kızım olmadığı içinde astsubay yazıyor.

- komtanım ben nöbetden gelmiştim çay içiyordum kantinde
+ ee sefa pez..ine bak sen hele
-yan tarafdan kazandan imdat çığlıkları duydum oraya koştum hemen
+ne gördün içeri girince?
-çetin sandalyede oturuyordu kazan borusundada darağacı düzeneği kurmuştu
+intihar etti mi ,etmedi mi ?
-ben sonrasına yetişebildim ettiysede görmedim komtanım.

"onbaşı HerakLes gece nöbetinden döndükten sonra kazandan imdat sesleri duymuştur. imdat seslerini duyunca hemen olay yerine intikal edince er çetin'i intihar etmek için kurmuş olduğu düzenekle birlikte sandalyede otururken görmüştür"

- anlat
+ sonra komtanın dedim neden intihar ettin. kız meselesi dedi.
-gerizekalı mal işte. ne konuştunuz.
- çetin çok konuşkan bi arkadaş değil komtanım. bende istemsizce elimi cebime attım naneli sakız geldi elime. naneli sakız istermisin diye sordum.
+intihar edene adama ciklet mi verdin ? şş sende intihar etmiycem dimi lan. içine tükürdüğümün alayında bi tane akıllı adam yok.

hayır naneli sakızıma neden bu kadar takıldığını anlamış değilim. big babol versem, sakız karpuzlu falan olsa bu kadar üstüme gelecekmiydiniz acaba. adam intihar ediyor. biz naneli sakız veriyoruz diye gelen vuruyor giden vuruyor bana. intihar eden adam bile benim psikolojimi sorguluyor kimsiniz olum siz.

" onbaşı Herakles tedirgin gördüğü arkadaşı er çetin'e rahatlasın diye cebinde bulduğu naneli sakızdan ikram etmek istediğini belirtti. er çetin intihar sonrası (prensip olarak) naneli sakız çğnemediğini söyleyerek iletişim yollarına kendini kapatınca onbaşı Herakles çay ısmarlama teklifinde bulundu. kantinde çay içtikleri sırada üsteğmen onur olay yerine intikal etti."

-imzala şunu s..r git sonra.
+emredersiniz komtanım.

askeriyede er çetin'e naneli sakız verdim ve rededildim. ve bu kayıtlara bile geçti. altına imzamı bile attım.
__________________
Sırf başlayıp bitirebildiğim bir hikayem olsun diye, bıktım ardımda yarım kalmış hikayeler taşımaktan. Yazmanın eziyeti öğretecek bana; Hayat sahip olduklarımızın dışında kalanlarmış meğer.
Alıntı ile Cevapla
Görüntüleme 407 Yorumlar 2
Toplam Yorum 2

Yorumlar

Alt 11 Mayıs 2016, 18:26   #2
huri
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: İntihar




Senin bu tatlılığını napcaz ya. ❤️☺️

 
Alıntı ile Cevapla

Alt 11 Mayıs 2016, 18:45   #3
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: İntihar




Ya çok uzun yazıyorsun ama yazıların çok sempatik ve özgün bir beynin işareti. Daha çok yaz bence. :p

 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Etiketler
cetin, ifade, nane, prensip, sakız, yarbay


Şu anda bu makaleyi okuyan kişi sayısı: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Makaleler
Article Author Forum Cevaplar Son Mesaj
K.K.D - İntihar Coldman Amatör Şairler 2 11 Ocak 2015 17:13
İntihar Zen Ruh Sağlığı 0 31 Ekim 2012 21:23
Aşkla İntihar Arasında Kaç İntihar Var Sevgilim Thetis Şiir, Hikaye ve Güzel Sözler 0 06 Mayıs 2012 20:14
İntihar ve İntihar İstatistikleri Ay Merak Ettikleriniz 0 03 Kasım 2011 13:50
Bu Bir İntihar Coder Şiir, Hikaye ve Güzel Sözler 0 10 Haziran 2009 19:45