IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

1Beğeni(ler)
  • 1 Post By HerakLes

Yeni Makale Ekle Cevapla
 
LinkBack Makale Seçenekleri Stil
  #1  
Alt
Çevrimdışı
HerakLes
HerakLes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Standart Ortam
Yazan; HerakLes 13 Mayıs 2016, 18:19

aşırı derecede samimiyetsizleşen erkek ortamını anlamak için o erkeklerin ortama güzel bir kız girmeden önceki hallerini iyi bilmek lazım. bu yüzden bir kız asla o samimiyetsizliği tam olarak anlayamaz. dün akşam halı saha maçı yaptığım yunus abiden tiksindim yeminle. yani bu adamları bu halde görünce mastürbasyon sonrası yaşanan pişmalığın aynısını yaşıyorum. kapatıp gidesim geliyor herifleri.

iş yerinde oturuyoruz. işte sohbet muhabbet. 2,5 senedir tanıdığı herifler. hepsinin huyunu suyunu biliyorum. hangi olayda nasıl tepki verirler, ne zaman küfür ederler, çayı nasıl içerler. hepsini biliyorum yani. sohbet etmek için hergün yanlarına giriyorum. konsomatris gibi masaları dolaşıyorum ben. yapacak fazla iş olmadığı için. biraz onla muhabbet, biraz bunla muhabbet zaman geçiriyorum. yanlarına gitmediğim zaman arıyorlar beni nerdesin diye.

bu bahsettiğim arkadaşların yanına gittim. tam odadan içeriye giricem ama bi tuhaflık var. hani yatak odasındayken salondaki televizyonun açık olduğunu anlarsın ya sesi kısık olmasına rağmen. oradan ultraviyole ışınlarmı geliyor artık her neyse ben anlıyorum artık. ama tüplü televizyonlarda falan oluyordu. şimmdi lcd,led falan çıktı. teknoloji ile birlikte yatak odasındayken kullandığım bu süper gücümü elimden aldılar. bunların yanına yaklaşırken öyle birşey hissettim işte. garip bişey var ama nedir belli değil.

yanlarına bi yaklaştım herkes yavşaak yavşaak sırıtıyor. HerakLes bey hoşgeldiniz şöyle oturun, ne söyleyelim diyorlar. zamanında kahvaltımı alıp gelmişim bi çay söyleyin de kahvaltı yapayım diye yalvarıyorum. hass...r lan diyorlardı bana. oturdum bunları izledim 5 dakika. iki tanesi kırk yaş üstü, bir tanesi 35 yaşında evde kalmış erkek. birtane 22 yaşında dünyalar güzeli bi kız geldi diye yanlarına insanlık sınırını zorluyorlar. normalde hayvan oldukları için bunlar, biraz zor oluyor tabi. bir tanesi hergün istisnasız saat 9 buçukda tuvalete gider. vakti gelmiş gitmesi lazım ama kız orda diye gitmiyor. kıpkırmızı olmuş sağa sola kaykılıp duruyor böyle. kızda bunu al yanaklı tonton amca falan sanıyor işte.

bütün bu tiyatronun en güzel kısmı kız gidince oluyor tabii. o geçiş, o hayvani hallerine bürünme kolay olmuyor tabii. birden eski hallerinde olamıyorlar. biraz önce yaptıklarının hepsi farkında çünkü.

-abi çok güzelmiş ama ya
-tatlı kızmış valla
-güzel kızmış güzel
-ulan ne öyle "bişey ikram edeyim size. hayır hayır rica ederim için" ler falan
-olacak o kadar. sen kendine bak abi
-ne olmuş lan bana
-sen normalde böylemi gülüyorsun (
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
) ? huahahahohohah diye hayvan gibi gülen adam
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
böyle yapıyor. utanmadınmı hiç.
-evett hepiniz yavşaaksınız. ben hiç bir şey yapmadım.
- evet yapmadın abi. sen normalde hayvan gibi osururdun kızı görünce yapmadın.

bizede geliyor stayjerler falan. ben çok ilgilenmiyorum çünkü benim noralde o kurumda olmamam lazım. öyle alakasız bi kurumdayım ki kendime göre diğer memur arkadaşlar ilgileniyor onlarlar. ama bazen diğer memur arkadaşların işleri yoğun olunca ben başbaşa kalıyorum kızlarla. bu yüzden ayıp olmasın diye sohbet etmem lazım. kendimce bikaç tane soru belirledim. nerelisin diyorum, ne okuyorsun diyorum en sonda devlet dairesinde staj yaptığı için kpsss'ye iyi çalış falan diyorum. sonra bitiyor muhabbet.

işte en son bi kız geldi. ben bilgisayarla uğraşırken suratına bakmadan bitirdim sorularımı. son olarak kpss'ye girecekmisin diye sordum cevap gelmedi. bi sessizlik oldu ama böyle olmaması gerekiyordu normalde. en basit soruydu onlar için. evet diyip birşeyler anlatması gerekiyordu. noluyo lan dedim, döndüm bir baktım. deri tayt giymiş, full makyaj, 1,80 boylarında sarışın, duck face yapmış bir kız istemsizce bana bakıyor. hayatında ilk defa biri ona kpss demiş gibi bakıyor. devlete girmeyi düşünüyor musun dedim onuda çok anlamadı.

2 ay sonra kızı televizyonda bir dizide gördüm. daha sonara işte benim stilime katıldı. orda izledim biraz ama yazık elendi. televizyonda denk geldikçe anlatıyorum işte o kızı ben.

-şu kız var ya dizideki tanıyorum ben onu sohbet ettik baya onunla

+ yürü lan ordan.

-valla bak bizim işyerine geldi stajyer olarak

+eee ne konuştunuz ?

- kpss'ye girecekmisin dedim?

+hahaha bu kızamı ? o ne dedi

-bilmiyorum dedi.

+ne demek bilmiyorum dedi lan

-kpss'yi falan komple bilmiyormuş. memurluk garanti meslek, bırak şu mankenliği, gel kurtar hayatını dedim. al 85 puanı hakkari garanti dedim. iki seneyede evlenir eş durumundan batıya dönersin dedim. gitmiş mankenlik yapıyor. ne yapayım abi herkeside ben kurtaramam ki.

işin kötüsü ; ben ve benim gibilerin gözünde ortamda kız varken eğilip bükülürsen yavşaak oluyorsun. daha önce davrandığın gibi davranırsan odun/öküz/hayvan oluyorsun. o yüzden erkek erkeğe otururken kız gelmemesi lazım. askerlikte, üniversitede falan biz hep böyle gördük. 15 erkek otururken 16. sı geliyordu. 17. gelmiyor diye üzülüyorduk. onuda telefonla arayıp çağırıyorduk.

şaka lan şaka. üniversitede öyle değildi. ergen kardeşlerim yazıyı okuyupda karalar bağlamasın. hem üniversitede kızlar teklif ediyor olum.
__________________
Sırf başlayıp bitirebildiğim bir hikayem olsun diye, bıktım ardımda yarım kalmış hikayeler taşımaktan. Yazmanın eziyeti öğretecek bana; Hayat sahip olduklarımızın dışında kalanlarmış meğer.
Alıntı ile Cevapla
Görüntüleme 469 Yorumlar 0
Toplam Yorum 0

Yorumlar

Cevapla

Etiketler
duck, face, kız, manken, stajyer


Şu anda bu makaleyi okuyan kişi sayısı: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık