IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Hristiyanlık (https://www.ircforumlari.net/hristiyanlik/)
-   -   Hristiyan kadın nasıl giyinmelidir? (https://www.ircforumlari.net/hristiyanlik/404616-hristiyan-kadin-nasil-giyinmelidir.html)

Kalemzede 20 Ağustos 2011 16:36

Hristiyan kadın nasıl giyinmelidir?
 
Kadınların da saç örgüleriyle[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] altınlarla[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] incilerle ya da pahalı giysilerle değil[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sade giyimle[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] edepli ve ölçülü tutumla[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Tanrı yolunda yürüdüklerini ileri süren kadınlara yaraşır biçimde[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] iyi işlerle süslenmelerini isterim. ( 1. Timoteos 2:9-10 )

Süsünüz örgülü saçlar[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] altın takılar[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] güzel giysiler gibi dışla ilgili olmasın. Gizli olan iç varlığınız[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sakin ve yumuşak bir ruhun solmayan güzelliğiyle süsünüz olsun. Bu[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Tanrı'nın gözünde çok değerlidir. ( 1.Petrus 3:3-4 )
__________________
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

"İman yoluyla[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] lütufla kurtuldunuz. Bu sizin başarınız değil[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Tanrı’nın bir armağanıdır. Kimsenin övünmemesi için iyi işlerin ödülü değildir." (Efesliler 2:8-9)


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 15:11.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net