IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Hristiyanlık (https://www.ircforumlari.net/hristiyanlik/)
-   -   Mahşerin Dört Atlısı (https://www.ircforumlari.net/hristiyanlik/404654-mahserin-dort-atlisi.html)

Kalemzede 20 Ağustos 2011 17:53

Mahşerin Dört Atlısı
 
İncil'de Vahiy kitabında adları geçen[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kıyamet gününde ortaya çıkacaklarına inanılan 4 atlı.Birinci at ve binicisi Kral olan İsa'yı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ikinci at ve binicisi savaşları[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] üçüncü at ve binicisi kıtlıkları[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] dördüncü at ve binicisi ölümü temsil eder.

Sonra Kuzu'nun yedi mühürden birini açtığını gördüm. O anda dört yaratıktan birinin[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] gök gürültüsüne benzer bir sesle[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] "Gel!" dediğini işittim. Bakınca beyaz bir at gördüm. Binicisinin yayı vardı. Kendisine bir taç verildi ve galip gelen biri olarak zafer kazanmaya çıktı.

Kuzu ikinci mührü açınca[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ikinci yaratığın "Gel!" dediğini işittim. O zaman kızıl renkte başka bir at çıktı ortaya. Binicisine dünyadan barışı kaldırma yetkisi verildi. Bunun sonucu olarak insanlar birbirlerini boğazlayacaklar. Atlıya ayrıca büyük bir kılıç verildi.

Kuzu üçüncü mührü açınca[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] üçüncü yaratığın "Gel!" dediğini işittim. Bakınca siyah bir at gördüm. Binicisinin elinde bir terazi vardı. Dört yaratığın ortasında sanki bir sesin şöyle dediğini işittim: "Bir ölçek buğday bir dinara[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] üç ölçek arpa bir dinara. Ama zeytinyağına[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] şaraba zarar verme!"

Kuzu dördüncü mührü açınca[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] "Gel!" diyen dördüncü yaratığın sesini işittim. Bakınca soluk renkli bir at gördüm. Binicisinin adı Ölüm'dü. Ölüler diyarı onun ardınca geliyordu. Bunlara kılıçla[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kıtlıkla[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] salgın hastalıkla[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yeryüzünün yabanıl hayvanlarıyla ölüm saçmak için yeryüzünün dörtte biri üzerinde yetki verildi.Va.6:1-8


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 18:03.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net