IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Hristiyanlık (https://www.ircforumlari.net/hristiyanlik/)
-   -   Mecdelli Meryem (https://www.ircforumlari.net/hristiyanlik/404655-mecdelli-meryem.html)

Kalemzede 20 Ağustos 2011 17:55

Mecdelli Meryem
 
Maria Magdalena da denilen Yeni Ahit'e göre İsa Mesih imanlısı bir kadındır.

İsa'nın karısı ve bir fahişe olduğu[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ayrıca Sarah isimli bir çocuklarının bulunduğuna dair gerçekdışı iddialar mevcuttur.
Fransa?da 5. ile 8. yüzyılda hüküm süren Merovingian Hanedanı'nın da İsa ile Magdalalı Meryem'den geldiğine dair gerçek dışı iddialar bulunuyor. Gerçekdışı iddialara göre İsa çarmıha gerilirken hamile olan Magdalalı Meryem[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] doğmamış çocuğunun güvenliği için kutsal topraklardan kaçar[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] gizlice Fransa'ya gelip Yahudilerin arasına sığınır ve kızı Sarah'ı dünyaya getirir. İsa'nın nesli Fransa'da gizlice çoğalır ve Merovingian soyu oluşur ve onlar Paris'i kurarlar. Bu yalanların hiçbir arkeolojik ve tarihsel kanıtı bulunmamaktadır.

İsa[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] haftanın ilk günü* sabah erkenden dirildiği zaman önce Mecdelli Meryem 'e göründü. Ondan yedi cin kovmuştu.Mar.16: 9


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 14:58.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net