IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 07 Mart 2010, 22:39   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
HTC Desire




HTC Mobile yeni HTC Desire smartphone cep telefonu ile HTC Sense kullanıcı arayüzü ve Android deneyimini bir üst seviyeye taşıyor. HTC Desire akıllı cep telefonunda bulunan HTC Sense grafik kullanıcı arayüzü cihazın sade, basit ve doğal bir tarzda çalışmasını sağlayarak kullanıcıya odaklı bir telefon deneyimi sunuyor. HTC Sense kullanıcı arayüzünün çalışma prensibi Make It Mine, Stay Close ve Discover the Unexpected olarak adlandırılan üç temel üzerinde yapılandırılmış.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


HTC Desire cep telefonu haber, arkadaşlar, fotoğraflar, en sevilen mekanlar ve diğer tüm konularda kullanıcıya en zengin görsel deneyimi sunuyor. HTC Desire smartphone telefon 3.7 inç büyüklüğünde AMOLED QVGA ekranı ile fotoğraf ve video içeriğini maksimum derecede görselleştirirken internet ve web sayfalarının izlenmesi ve sosyal paylaşım sitelerindeki bilgilerin takibini kolaylaştırıyor.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


1 GHz Snapdragon işlemciye ve Adobe Flash 10.1 versiyonuna sahip olan Android temelli HTC Desire akıllı cep telefonunda geleneksel trackball'un yerini optik bir joystick almış. HTC Desire akıllı cep telefonunun temelde sahip olunabilecek en kişisel cihaz olduğunu ifade eden HTC CEO'su Peter Chou sözlerini şöyle sürdürdü: "HTC Desire cep telefonu Android işletim sisteminin sunduğu olanakları HTC Sense kullanıcı arayüzü ve genel kullanım deneyimi ile bir üst seviyeye taşıyor."


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Yeni HTC Sense grafik kullanıcı arayüzü telefon sahibinin kendisi için önemli olan kişilerle etkileşimini iletişimini geliştirmeye odaklanmış bir model. Bu amaçla HTC Friend Stream olarak adlandırılan bir uygulama geliştirilmiş. Widget şeklindeki HTC Friend Stream uygulaması Facebook, Twitter ve Flickr gibi sosyal paylaşım web sitelerinin verilerinin tümünü bir araya topluyor ve tüm bu işlemlerin daha kolay ve rahat yapılmasını sağlıyor.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


HTC Desire Smartphone HTC Sense kullanıcı arayüzü
Yeni HTC Sense grafik kullanıcı arayüzü internet tarayıcı, e-posta programı ve diğer uygulamalarda kapsamlı yenilikler içeriyor. Ayrıca yeni versiyon HTC Sense kullanıcı arayüzünde yeni bir haber okuma uygulama ve widget'ına yer verildiği ve yeni bir yedi-ekranlı bir özel ekran gezinme stiline yer verildiği görülüyor.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


HTC Desire Vodafone cep telefonu
Vodafone yetkililerinden Patrick Chomet: "Vodafone için değerli bir iş ortağı olan HTC smartphone telefon pazarının büyümesine büyük katkılarda bulunduğu görülüyor. Vodafone olarak müşterilerimize en yaygın ve en beğenilen smartphone cep telefonu modellerini sunmaya hedefliyoruz. Bunun ışığında HTC Legend, HTC Desire ve HTC HD Mini cep telefonu modellerini Vodafone olarak çeşitli bölgelerde müşterilerimizle buluşturmayı planlıyoruz."


HTC'nin yeni modellerinden HTC Desire akıllı cep telefonu başlıca Avrupa ve Asya ülkelerinde 2010 yılı ikinci çeyreği başından itibaren kullanıcıların beğenisine sunulacak. HTC Desire cep telefonu öncelikli olarak Avustralya'da Telstra aracılığıyla piyasaya sunulacak.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
desire, htc


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
HTC Desire 320 Duyuruldu SeckiN Cep Telefonlar 0 05 Ocak 2015 22:38
HTC'den Desire serisine yeni üye: Desire C! Soner Cep Telefonu İşletim Sistemi 0 15 Mayıs 2012 22:21
HTC Desire S Anatolia Cep Telefonlar 0 25 Ocak 2012 18:56
Yeni HTC'ler : HTC Desire HD ve HTC Desire Z Chelt Cep Telefonlar 0 23 Eylül 2010 16:45
HTC Desire HD! Slipknot Cep Telefonlar 0 20 Temmuz 2010 18:44